Curiozitate demascată – în ce condiții lucrează fetele în videochat

Curiozitate demascată – în ce condiții lucrează fetele în videochat

Din videochat se scot bani frumoși; multă lume vorbește despre acest lucru, în condițiile în care studiourile de profil își prezintă anunțul de angajare menționând de sume fabuloase, de condiții excelente de muncă și de mult lux. Este o opulență în comparație cu tot ce se întâmplă pe piața locurilor de muncă. Așadar nu este de mirare că domeniul a atras atenția și continuă să facă asta.

Atracția tinerelor de a munci în videochat vine la pachet cu tot soiul de beneficii pe care reprezentanții studiourilor le menționează mereu, chiar și la interviul de angajare. Așadar nu poate fi chiar apă de ploaie, pentru că un anunț fals atrage după sine și un lanț de reclamații. Deci, pornind din curiozitate pe urmele acestei povești încercăm să descoperim în ce condiții se lucrează într-un studio, BeYou Studio in Bucuresti.

Ce cere versus ce oferă studioul de videochat

Condițiile de angajare nu sunt atât de multe sau greu de îndeplinit. În principiu, sunt aceleași ce se aplică la orice alt job, despre seriozitate și implicare. În plus, pentru că specificul acestui domeniu este special, atipic poate, se impun și alte cerințe. Iată cum sună pretențiile celor de la BeYou Studio:

  • Minim 18 ani, maximum 35.
  • Cunoștințe de limba engleză la nivel minim.
  • Cunoştinţe de utilizare a unui pc.

De altfel întreaga activitate se desfășoară online, modelul urmând să activeze pe diverse conturi ale platformelor special dedicate videochatului. Acestea sunt cu restricții pentru publicul român. Aparte de asta trebuie spus că studioul își asumă ca fetele să nu aibă experiență, întrucât fiecare studio urmează propriile reguli – secretul este despre câtă activitate au fetele în chat privat, așadar trainerii le învață pe fete despre cum să își îmbunătățească tehnicile de conversație.

Avantaje

Pentru că studiourile de acest gen sunt destul de multe în țară, este evident că oferta trebuie personalizată pentru a atrage mai multe fete. În cazul celor de la Be You Studio vorbim despre avantaje precum:

  • Comision ce revine fetelor între 50 și 80%, maximum posibil este oferit în prima lună.
  • Bonusuri variate de-a lungul colaborării, iar la început unul de încurajare.
  • Un venit garantat, încă din prima lună, de 5000 de lei.
  • Plata realizată zilnic, lunar sau după cum cere fiecare model.
  • Program de muncă flexibil, în ture și implicit intermediar.

Aparte de asistență tehnică, de training oferit gratuit și de activitățile recreative de care echipa de fete are parte vorbim și despre un loc de muncă ce oferă condiții de lux. Pe principiul necesității de a lucra într-un mediu în care te simți bine, în videochat eleganţa decorului este un aspect de care se ține cont în mod special. Fiecare model în parte are o cameră separată, lucrează în intimitate, iar decorul, designul de interior este sofisticat.

În lungul șir de beneficii se numără desigur și ceea ce ține de dezvoltarea personală și de studiu mai aprofundat al limbii engleze. Prin trainingul de care au parte, modelele își dezvoltă și abilități ce le vor ajuta pe termen lung, în viață, în orice alt domeniu.

Motivația supremă rămâne factorul financiar

Desigur că mai presus de orice rămâne atracția față de sumele mari de bani ce sunt promise. Un studio de videochat este exclusiv feminin, pentru că fetele să nu se simtă stinghere. În plus, pentru că această colaborare între studio și fete este parafată prin contract, tinerele sunt încurajate că munca este legală și nu au nimic de pierdut.

Nu se poate spune cu certitudine care sunt sumele de bani câștigați pentru că veniturile sunt variate și depind mai mult de implicare, de abordarea pe care o are fiecare vis a vis de acest job. Ce este cert se referă la faptul că în acest domeniu nu sunt limite, nu sunt salarii fixe.

Nu spune însă nimeni ceea ce este evident: asumarea unui astfel de job înseamnă a lăsa de-o parte timiditatea, a nu fi stingheră și a face din acest job unul absolut firesc, nu un tabu așa cum pentru mulți încă este. Este un pas destul de important în condițiile în care societatea în care trăim este una mai degrabă conservatoare.

Categories: Bani și Afaceri

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*