Curse charter spre Egipt, de pe aeroportul din Oradea

Egiptul este mai aproape de Oradea! Consiliul Județean anunță că din data de 4 octombrie 2017, turiștii pot zbura spre această destinație direct de pe Aeroportul Internațional Oradea. Cursa charter Egipt-Oradea va avea o frecvență săptămânală. 

Toamna începe sezonul vacanțelor în Egipt. Orădenii care doresc să plece în această destinație au acum un motiv de bucurie. Din octombrie pot zbura direct în Hurghada de pe Aeroportul Internațional Oradea.

„Negocierile purtate pe această tematică au fost încheiate cu succes, tour-operatorul Christian Tour fiind compania care va organiza cursele cu frecvență săptămânală. Mai multe detalii vor fi prezentate la conferința de presă (…) la sediul R.A. Aeroportul Oradea”, scrie într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor, Adrian Simon.

Vremea este perfectă în Egipt în următoarele luni. Sunt peste 30 de grade în octombire, iar vârful de sezon este primăvara, în lunile aprilie-mai. Noaptea, temperaturile scad până la 20 de grade celsius.

Foto:Travelplanet.pl

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.