Home Lifestyle De ce sunt femeile înnebunite după părul creponat și cum îl pot...

De ce sunt femeile înnebunite după părul creponat și cum îl pot obține cu placa Gina`s

Din topul preferințelor feminine părul creț sau ondulat pare să fie un câștigător detașat. Este de o atracție deosebită când părul buclat al unei femei ne este etalat sub ochi. În plus, părul poate fi purtat astfel sau coafat în fel și chip. Este un look versatil și astfel se explică de ce unele femei îl adoră pur și simplu.

Pentru cele care cred că este chinuitor și obositor să obțină păr creponat placa de creponat parul de la Gina`s este de mare folos. Vorbim despre un produs profesional, însă util și pentru home use. Adică un mix de avantaje pentru ca look-ul să fie wow, părul creponat obținut astfel să dureze și să încânte privirile.

Tendințele în hairstyle în ultima vreme

Să mergi la salon și să îți oferi răsfăț este desigur ceea ce orice femeie își dorește să aibă parte, cât mai des. Doar că, bugetul nu permite, timpul nu permite atât de des. Iar cu acest context pandemic, în ultima vreme am învățat să ne adaptăm. Coafura făcută acasă este efortul depus pentru a arăta cât mai bine, chiar dacă nu ajungi pe mâna unui stilist. Astfel a și crescut interesul pentru acele produse, gadgeturi sau soluții care să permită îngrijirea acasă, cât mai aproape de cea ca la salon.

Produsele de marca Gina`s, cu pagina oficială Ginas.ro, sunt un exemplu în acest sens. Sunt produse profesionale, însă ușor de utilizat chiar și home use. Promit rezultate ca la salon. Iar aici regăsim disponibile ondulatoare și plăci de păr, uscător sau perie de păr.

Placa de creponat – când și de ce să o preferi

Utilizarea acesteia poate avea legătură cu dorința de a obține un păr mai voluminos. Părul creponat la bază are tendința de a fi mai voluminos. Este, să spunem, o alternativă a părului tapat, ce de multe ori oferă un look îmbătrânit sau pur și simplu nepotrivit unui context. În schimb, părul creponat este mai jucăuș și mai versatil. Adică poate fi o opțiune și pentru look-ul de zi cu zi.

După creponare la rădăcină, părul poate fi coafat în fel și chip sau purtat lejer, pe spate. Efectul are toate șansele să dureze până la 3 zile, mai ales dacă sunt utilizate și ceva produse de styling.

De asemenea, părul creponat pe lungimea sa este un efect wow. Fie că vor fi câteva șuvițe creponate ca parte dintr-un hairstyle complex, fie că tot părul va fi creponat, există variante de încercat. Nu contează cât de lung este părul.

În mod special creponarea părului este recomandată celor cu păr fin, subțire și rar, pentru că un efect imediat este cel de volum câștigat.

Placa de păr cu efect de creponare – ușor de folosit

Procesul în sine nu durează, pentru că atunci când ai la îndemână produsele potrivite îți poți face treaba mai repede și mai bine. Placa de creponat de la Gina`s are baghetă de curling fluture potrivită pentru orice tip de păr. Pot fi setate treptele de încălzire, pentru ca indiferent de tipul de păr o astfel de placă să fie potrivită. Îmblânzește chiar și părul rebel! Cu o simplă mișcare, repetată de-a lungul șuvițelor de păr, părul creponat este ușor de obținut.

Placa de acest gen poate fi achiziționată simplu, exclusiv online – ginas.ro. Vine la pachet cu garanție și drept de retur pe o perioadă prelungită de până la 100 de zile. Iar dacă mai este nevoie de un plus de convingere fotografiile din social media sunt dovada că efectul de păr creponat iese perfect cu o astfel de placă.

Contact:

salut@ginas.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version