Delta Studio a inaugurat al doilea showroom in Cluj-Napoca

Delta Studio a inaugurat al doilea showroom in Cluj-Napoca

Delta Studio a inaugurat al doilea showroom in Cluj-Napoca, in parteneriat cu grupul spaniol Porcelanosa

Compania romaneasca Delta Studio, lider national in domeniul designului de interior, a inaugurat joi, 21 iunie, al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spatiul de 500 mp din incinta Park Lake (vis-a-vis de Iulius Mall) este amenajat cu finisaje exclusiviste, sanitare si mobilier de top.

„Prin deschiderea acestui nou showrom in Cluj, ne propunem sa aducem un element de noutate pe piata locala, prin solutii de amenajare interioara conform celor mai noi tendinte in design si tehnologie. Parteneriatul  cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial in domeniu, reprezinta o garantie in acest sens”, a declarat Dragos Bonea, director general Delta Studio.

 

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a vorbit despre importanta acestei investitii: „Este primul showroom Porcelanosa pe care il deschidem in Cluj-Napoca, dupa ani intregi in care am incercat sa intram pe aceasta piata. Pana acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piata clujeana era concentrata pe materiale de constructii economice. Datorita boom-ului imobiliar (inclusiv cu preturi de vanzare pe metrul patrat mai mari decat in Bucuresti) si impreuna cu cel mai important partener Porcelanosa din Romania, Delta Studio – de altfel singurul cu potentialul necesar pentru a realiza acest pariu, alaturi de noi – speram sa putem intra pe segmentul rezidential premium.”

In luna mai 2018, Delta Studio a inaugurat showroom-ul din strada Bucuresti nr. 89, Cluj-Napoca, realizat in colaborare cu producatorul Kerama Marazzi.

Despre Grupul Porcelanosa

Porcelanosa Grupo este lider mondial si trendsetter in domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior, detinand opt fabrici in Spania si o retea de peste 150 de magazine in toata lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan – New York. Grupul are o cifra de afaceri anuala de peste 1 miliard de euro si este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colectiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecti si designeri la nivel mondial: Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Categories: Cluj, Companii

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*