Toată lumea a aflat de celebrele protocoale dintre SRI și Parchetul General, care au făcut atât de mult rău aplicării unei justiții corecte. Nimeni nu știe însă că în baza acestor protocoale secrete, oamenii SRI sau denunțătorii din alte dosare ale DNA sau cele ale Parchetului General au scăpat de urmărirea penală deși erau recidiviști, caz în care trebuiau trimiși la închisoare.

FOTO / Convoiul Centenarului a ajuns în Baia Mare în drumul său spre Alba Iulia

Un exemplu este cel al primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș care a fost trimis în judecată de DNA Cluj, într-un dosar penal construit pe denunțul lui Cristian Șpan (foto), fost director al unui club sportiv din Baia Mare. Dosarul este plin de dovezi forțate, făcute să iasă la socoteală cu greu de procurorii anticorupție, potrivit EVZ.

Denunțătorul Cristian Șpan a fost condamnat în anul 2014, de Judecătoria Baia Mare și Curtea de Apel Cluj la o pedeapsă de opt luni, cu suspendare, și un termen de încercare de doi ani și opt luni, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autovehicul, pentru care nu avea categoria prevăzută de legislația rutieră.

PRELUARE EVZ.RO

FOTO: Centrul de îngrijire varstinici inaugurat la Coruia in judetul Maramures

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here