Disperare în tabăra candidatului PNL la primăria Baia Mare. Soția acestuia dă indicații tinerilor liberali cum să îl atace pe primarul Cherecheș – FOTO

729

În grupul de Whatsapp creat pentru promovarea candidatului PNL la Primăria Baia Mare, soția acestuia dă indicații și instigă tinerii liberali să îl denigreze pe primarul Cătălin Cherecheș. După cum se vede din captura foto pe care am primit-o pe adresa redacției, dar care circulă deja și pe Facebook (fiind promovată de liberalii care nu sunt de acord cu aceste practici), mai mulți tineri au părăsit grupul, se arată într-un articol scris de jurnaliștii de la actualmm.ro

După cum puteți vedea în imagine, Adriana Cirț, soția candidatului PNL, folosește la adresa tinerilor liberali cuvinte de genul “tinerii de la gherila” și dă indicații despre cum să fie atacat în mediul online primarul municipiului Baia Mare. Tinerii sunt îndemnați să atace asfaltările care se derulează în această perioadă în municipiul Baia Mare, care în opinia soției candidatului ar fi mită electorală. Aceast îndemn este cu atât mai absurd cu cât asfaltări se fac anual în Baia Mare, de cel puțin 10 ani încoace, lucruri care se pot proba oricând cu fotografii, articole în presă, etc. Din toată această situație putem înțelege doar că este cât se poate de vizibilă disperarea liberalilor de a câștiga capital electoral pe ultima sută de metri, prin orice mijloace. De apreciat este atitudinea unora dintre tinerii liberali care se dezic de acest gen de campanie specifică mai degrabă altor formațiuni politice.

Veridicitatea imaginii este confirmată și de reacțiile din mediul online ale foștilor sau actualilor liberali. Radu Ardelean, fostul președinte al Tineretului Liberal din Baia Mare a avut o reacție vehementă.

Când am fost președintele Tineretului Liberal in Baia Mare i-am protejat mereu pe tineri și i-am ținut departe de jocurile meschine ale unora care își vedeau propriul interes și voiau sa ii folosească doar ca masa de manevra. Ii înțeleg pe tinerii care au părăsit acest grup și cunoscându-i pe alții cred ca vor renunța și ei. Cu atât mai mult cu cât CEL este organizație de elevi (sub 18 ani majoritatea). Organizațiile de tineret din partide ar trebui sa pregătească noii lideri ai partidului nu niște “păpuși” in mâinile unor păpușari. Unii din acești “păpușari” au venit in partid doar pentru aceasta campanie, iar apoi se vor duce tot așa de repede cum au venit. Tinerii de azi au suficiente cunoștințe încât sa gândească și sa se exprime liberi fără a li se da texte construite sau sugestii. Campaniile vin și trec, oamenii de caracter rămân. Nu in ultimul rând, in oraș s-a lucrat mereu ceva. O administrație care tine la cetățeni își face datoria in fiecare zi nu se oprește in ultimul an de mandat pentru a nu fi acuzata de campanie. Trist ca se folosesc tinerii (mai ales minorii din CEL=clubul elevilor liberali) pentru jocurile murdare ale unora care au alte interese decât binele lor, al tinerilor”, a scris Radu Ardelean.

În articolul scris de jurnalizata Annamaria Somay se perecizează faptul că se așteaptă un punct de vedere oficial din partea doamnei Adriana Cirț, a domnului Mircea Cirț (candidatul PNL la Primăria Baia Mare), respectiv din partea oricăror alte persoane care au legătură cu acest subiect, punct de vedere care evident va fi publicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here