Incident la finalul conferinței de presă susținute joi de Liviu Dragnea. Un reporter de la România TV a încercat să pună o întrebare, pe finalul conferinței, iar liderul PSD i-a răspuns că „oricum la voi e loterie”.

Postul RTV a difuzat, pe parcursul unei bune părți a discursului lui Liviu Dragnea, tragerea loto organizată joia de Loteria Română, scrie Republica.ro.

La finalul conferinței, ziarista RTV a mers să îl invite la cadru pe președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, iar Liviu Dragnea, părând deranjat că reporterul nu s-a oprit din a-i pune întrebări la finalul conferinței, i-a transmis acesteia: „Nu sunt obligat să-ți răspund nici ție, nici lui Ghiță”.

După ce ziarista i-a transmis președintelui Camerei Deputaților că este reprezentant al unei instituții publice și că era normal să îi răspundă la întrebări, Dragnea a amenințat-o cu retragerea acreditării. „Puteți să o ridicați”, a venit replica reporterului.

Amintim că săptămâna trecută Ministerul Justiției condus de Tudorel Toader le-a respins cererile de acreditare jurnaliștilor Ovidiu Oanță (Pro TV) și Ionela Arcanu (Realitatea TV), fără a motiva decizia.

Ulterior, Tudorel Toader a declarat pentru HotNews că a revenit asupra deciziei în cazul lui Ovidiu Oanță, la rugămintea premierului Viorica Dăncilă.

Sursa: paginademedia.ro