eCalificat – una din platforme cursuri online pentru formare și perfecționare profesională

Cursurile pentru perfecționare și formare profesională sunt una dintre cele mai bune alegeri atunci când îți dorești să urci pe o treaptă a evoluției în carieră. Poți astfel învăța pas cu pas unele dintre cele mai bune tehnici în domeniul respectiv și îți pot oferi ocazia de a evolua în funcție.

Fie că vorbim despre propria afacere sau despre statutul de angajat, în orice caz cursurile sunt foarte utile. Poți opta pentru cele de perfecționare sau pentru cele de începători dacă vrei să îți descoperi abilitățile într-un alt domeniu. Alege formare și perfecționare profesională prin cursurile potrivite!

Dacă ești în căutare de platforme cursuri online, ai nimerit în locul potrivit! La eCalificat ai ocazia de a alege orice curs pentru a te dezvolta și forma profesional în cadrul oricărui domeniu. Toate cursurile se urmează online, așadar le poți finaliza de oriunde te-ai afla. Fie că aleg un curs de mecanic auto, fie că este vorba despre unul de marketing, în orice caz vei dobândi cunoștințele necesare. Cursurile sunt disponibile pe site, acolo unde te poți înscrie foarte ușor. După finalizarea lor, vei primi un certificat care atestă urmarea cursului respectiv.

Se adaugă constant cursuri pe care să le poți urma oricând. Prima pagină prezintă cele mai noi cursuri, urmate de către cele adăugate anterior. Prețul lor este atașat fiecăruia, iar modalitatea de înscriere este la fel la toate. Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi cursul, să te înscrii și să începi să iei notițe!

Cursuri individuale și pentru companii

Platforma eCalificat oferă tuturor acces la cursuri individuale și pentru companii. Poți să te înscrii la cursurile auto, de dezvoltare personală, de comunicare și conflict, de dezvoltare profesională, management, marketing și vânzări, finanțe și contabilitate, protecția datelor cu caracter personal, cursuri de limbi străine, managementul deșeurilor, educație și formare, hobby și artă, cursuri de beauty, sănătate, igienă și servicii sociale, cursuri tehnice sau de SSM și PSI. Toate acestea fac parte din categoria cursurilor individuale și sunt practic arii de interes la ora actuală.

De cealaltă parte, cursurile pentru companii cuprind alte tipuri. Ai acces la cursuri de vânzări și sales management, cursuri de comunicare, dezvoltarea profesională a angajaților, cursuri de management și leadership, cursuri de business coaching, managementul timpului, managementul conflictelor sau a proiectelor. Adică arii destul de căutate în zilele noastre.

Cu alte cuvinte, fie că deții o companie sau vrei să te dezvolți în cadrul unui domeniu, poți urma cursurile potrivite oricând. Site-ul ecalificat.ro îți stă la dispoziție cu cele mai utile informații pentru a finaliza aceste studii.

Cum se desfășoară cursurile?

Toate acestea se desfășoară online, pe o platformă de elearning destinată studiului individual la distanță. Materialul de studiu este pus la dispoziția utilizatorilor doar prin intermediul platformei de cursuri.

Conectarea se face pe baza userului și a parolei ce se activează în maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea plății. În acest fel, după ce ai primit datele de conectare vei putea da startul cursului pe care dorești să îl urmezi. Datele tale de acces sunt active pe o perioadă de 30 de zile calendaristice de la momentul activării acestora.

Totul este online

Știm cu toții cât de avantajos este să ne rezolvăm diverse lucruri online. Iată că acum putem face asta și în privința calificării într-un domeniu sau a câștigării statutului de începător într-un domeniu de activitate. La eCalificat totul se desfășoară online, de la plata la studiul în sine și susținerea examenului final.

De asemenea merită de menționat că astfel de cursuri sunt disponibile de asemenea pentru persoane individuale, dar și pentru grupuri – spre exemplu servicii pentru firme care accesează platforma pentru a oferi cursuri de specialitate angajaților.

Detalii în pagina oficială.

Contact: office@ecalificat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.