Emil Boc: Am votat pentru cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al României – VIDEO

Emil Boc: Am votat pentru cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al României – VIDEO

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat la secția de votare nr. 48 alături de soția sa, Oana, după ce a stat câteva minute la coadă. El a spus că a votat „pentru cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al României”.

Aceste alegeri, dincolo de dimensiunea lor internă, sunt despre viitorul Europei, despre viitorul României în UE. Am votat pentru cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al României, am votat cu cei care pot asigura continuitatea proiectului european și consolida UE. De asemenea, am dat un vot pentru consolidarea statului de drept și a independenței justiției în România, cu alte cuvinte am dat un vot pentru viitorul demn al României. Am votat la ambele alegeri, atât pentru PE, cât și pentru referendum”, a spus Boc.

Boc: Am votat pentru cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al României

„Aceste alegeri, dincolo de dimensiunea lor internă, sunt despre viitorul Europei, despre viitorul României în UE. Am votat pentru cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al României, am votat cu cei care pot asigura continuitatea proiectului european și consolida UE. De asemenea, am dat un vot pentru consolidarea statului de drept și a independenței justiției în România, cu alte cuvinte am dat un vot pentru viitorul demn al României. Am votat la ambele alegeri, atât pentru PE, cât și pentru referendum”, a spus Boc.

Publicată de Pagina de Transilvania pe Duminică, 26 mai 2019

Acesta i-a îndemnat pe toți clujenii să facă un efort și să iasă la vot pentru că deciziile majore în democrație se iau prin vot.

„Dacă nu participăm atunci când se iau aceste decizii majore despre viitorul nostru, după aceasta este foarte greu să corectăm. Îi invit pe toți astăzi, mai ales că este o zi frumoasă, să iasă la vot, fiind, se pare, cea mai mare participare pe care am văzut-o pe la mine prin cartier de când particip la alegeri. Sper să fie la fel toată ziua”, a mai spus Boc.

Categories: Cluj

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.