Eticheta eleganței – cum și când purtăm rochii lungi și stiluri recomandate de la Ramona Bădescu

65

De rochiile lungi se leagă o mulțime de povești. Unii cred că sunt alegerea celor mai pudice, care doresc să acopere cât mai mult silueta. Alții le consideră din cale-afară de elegante, feminine și atractive. Cert este că sunt versatile. Pot fi purtate și ziua și seara, sunt potrivite în principiu oricărei siluete. Însă, este nevoie de ceva atenție pentru a face alegerile potrivite.

Dacă aveți nevoie de inspirație, vă tentează ideea de a purta rochii lungi, veți găsi la Ramona Bădescu destul de multe variante. Acestea vizează în mod special evenimentele la care a purta o rochie lungă este chiar de așteptat.

Dress code – rochia lungă

Rochia lungă este negreșit cea care ne duce cu gândul prima dată la eleganța feminină. Este așadar opțiunea potrivită pentru evenimente formale, cele care au loc în locații exclusiviste. Mai specific de atât, sunt evenimente ce indică și dress code-ul. Vorbim despre cele cu mențiunea de white tie sau black tie.

În aceste două situații vorbim despre rochia lungă ca o necesitate. Pe măsura locației, de obicei una sofisticată, rochia trebuie să fie una la înălțimea așteptărilor.

În afară de aceste cazuri, rochiile lungi rămân o opțiune bună la liberă alegere. Cu alte cuvinte este acceptabil și în viața de zi cu zi ca ținuta casual să purtați o rochie lungă. Însă aceasta va fi de ordinul simplității ca design, realizată din materiale lejere. Să ne întoarcem însă la categoria rochiilor lungi și pretențioase.

Ramona Bădescu și colecția de rochii lungi

Ramona Badescu dedică o categorie aparte doar acestor tipuri de rochii. Regăsim aici variante potrivite și pentru domnișoarele de onoare. Tradiția spune că mireasă va fi însoțită de un grup de fete, îmbrăcate aproximativ la fel. Ideea de design similar la acestea este adorabilă și face ca acesta să fie un bun motiv pentru a face fotografii de grup inedite.

Rochiile lungi nu trebuie să fie pompoase, încărcate excesiv de accesorii și detalii pentru a ieși în evidență. O demonstrează rochiile acestea, marca Ramona Bădescu.

Rochia lungă, satinată – o astfel de rochie, cu textura sa lucioasă este o apariție wow. Stilul Ina, așa cum sunt numite aceste rochii în colecția brandului Ramona Bădescu, plusează. Culorile tari și vibrante, de la roșu la albastru electric sunt cele care atrag privirile ca un magnet. Ori mai sunt necesare și alte detalii care să scoată în evidență acest tip de rochie? Ei bine, are decupaj generos, este cu spatele gol și un detaliu strălucitor la baza gâtului.

Rochia sirenă – unii îi spun rochia trompetă. Este cea care urmează linia siluetei, care o scoate în evidență, este puțin evazată de la genunchi în jos. Scopul este e a fi cât mai mulată în partea de sus, contrastând deci cu zona inferioară a rochiei. În variantele propuse la Ramona Bădescu vorbim despre rochiile Anna. Acestea au umerii goi. Vin în diferite variante cromatice, de la albastrul ca cerul de mai până la roz pudră sau nuanțe intense precum bordo, negru sau albastru.

Rochia Rania este de asemenea una din opțiuni aici. Sunt propuneri pentru ținutele domnișoarelor de onoare. Ce este inedit la acestea se referă la partea inferioară, transparentă, din tull, pentru ca tivul lor să fie din nou colorat, textil și deci să scoată și mai mult în evidență această inserție de material transparent. Desigur, rochiile Rania sunt disponibile în mai multe variante de culoare.

Astfel de ținute surprind și pentru că sunt universal valabile. Imaginați-vă ce dificil este de a găsi o rochie care să se plieze pe toate tipurile de siluete și mărimi. În cazul celor de la Ramona Bădescu materiale ușor elastice și a croiului bine gândit unele rochii sunt versatile și deci universale privind mărimea.

Comandați online

Ramona Bădescu își așteaptă doritoarele de a explora lumea modei accesibile și de a descoperi implicit variante de rochii lungi în magazinul său fizic. La fel de bine puteți însă căuta în online rochiile dorite. Comenzile sunt posibile cu livrare și în afara țării.

Pentru o rochie lungă aici așteptați-vă să scoateți din buzunare în medie peste 100 de lei. Prețurile la rochiile lungi sunt mai mari, dar la Ramona Bădescu veți găsi accesibilitate.

Contact:

Argeș, Ștefănești, str. Aleea Liniștii, nr.137A

ramonabadescuexclusive@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here