Europarlamentar român, după show-ul lui Dragnea de pe Youtube: “Mai are un cuvânt de spus în politica românească!”

Liviu Dragnea mai are un cuvânt de spus în politica românească, transmite europarlamentarul Cristian Terheș, în contextul în care fostul șef al PSD a început recent o emisiune culinară pe Youtube.

„Cred că Dragnea mai are un cuvânt de spus în politica românească. Că unii îl ascultă, că nu-l ascultă, asta e altă discuție. Totuși a condus PSD-ul pentru o perioadă de timp, a fost un om cheie în guvernarea României. Ar avea multe de spus”, a spus europarlamenatrul Cristian Terheș, la emisiunea Transilvania la raport, realizată de Dinu Criste, difuzată la Cluj Live.

Terheș a explicat diferența dintre o societate „democratică” și una „tiranică”.

„Dacă îi întrebi pe mulți oameni ei spun: condamnarea lui Dragnea a fost un abuz. Adică nu poți să iei pe cineva că nu știu când acum câțiva ani ar fi instigat pe cineva la comiterea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. Dacă ai o formă continuată ai mai multe acte făcute lună de lună. N-ai cum să spui că Dragnea a mers lună de lună… Dar când ai de a condamna pe cineva cu deadinsul legile devin opționale în România și se pare că asta a fost deviza sub care a fost purtată lupta anticorupție în România.  

Nu e o chestiune de tipul: scopul scuză mijloacele. Diferența dintre o societate democratică și una tiranică constă exact în mijloacele prin care se atinge un scop”, a concluzionat Terheș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.