Europarlamentarul Cristian Terheș remarcă “cancerul turbo” la cei care s-au vaccinat anti-Covid: “Cancer galopant! În șase luni sau un an te curăță” | VIDEO

FOTO: Cluj Live

Foarte mulți se plâng că au „fel și fel de boli” după vaccinul anti-Covid, transmite europarlamentarul Cristian Terheș. El remarcă un nou fenomen din lumea medicală: cancerul „turbo”.

„Îi aud pe mulți comentatori și la TV:  ‘nu domnule, că noi românii…’ Nu e așa! S-a văzut în perioada pandemiei. Te-ai fi așteptat ca 90% din populație să fi rezistat la astfel de măsuri și nu au făcut-o. Pentru că unul a avut copil, unul a avut de mers, vacanță și atunci au zis mulți: nu pot să renunț la vacanță și să renunț la 500 de euro sau 1000 și prefer să mă vaccinez. Dacă viața ta și drepturile tale atât valorează, asta e. Dar azi foarte mulți se plâng și mi se plâng, că primesc mesaje, că au fel și fel de boli, cancer turbo se numește. Persoane care s-au vaccinat și în decurs de un an sau câteva luni au făcut cancer.  Cancer galopant, care în șase luni-un an te curăță”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș la emisiunea Europa, difuzată de Cluj LIVE. 

„Sunt și oameni care nu au nimic, dar asta nu schimbă situația de fapt. Nu înseamnă că toți care s-au vaccinat vor avea și efecte adverse. Sistemul imunitar al fiecăruia e diferit, dar nu putem contesta faptul că un număr tot mai mare dintre cei care s-au vaccinat au probleme. Diverse reacții adverse și secundare la vaccin. Noi nu putem să ne jucăm cu viața oamenilor, ca la loz în plic”, a concluzionat Terheș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.