Eurosport România a prelungit contractul privind drepturile de difuzare ale Premier League, campionatul Angliei şi cel mai bogat din Europa, pentru încă trei sezoane. Anunţul a fost făcut prin intermediul site-ului oficial al postului de televiziune.

De asemenea, pe lista ofertelor Eurosport vor fi incluse şi Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor: ”Suntem mândri că am putut contribui la popularitatea extraordinară a Premier League încă din momentul în care am cumpărat prima dată drepturile, în 2013, şi suntem entuziasmaţi să continuăm colaborarea pentru încă trei sezoane. Suntem hotărâţi să alimentăm în continuare pasiunea fanilor sportului din România, printr-o selecţie vastă de evenimente sportive de nivel global.

Odată cu anunţarea prelungirii drepturilor pentru Premier League până în 2022, suplimentar faţă de cele pentru FA Cup până în 2021, Discovery continuă să construiască, prin brandul Eurosport, un portofoliu fantastic de conţinut pentru pasionaţii de sport din România, fiind deja gazda celor mai mari competiţii de tenis din lume. Adăugăm acestei liste Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, dar şi lansarea recentă a Golf TV. Suntem foarte entuziasmaţi de calitatea pe care o putem oferi, prin conţinutul nostru, pasionaţilor de sport din România şi tuturor partenerilor”, a spus Victoria Davies, Country Managerul Discovery, potrivit comunicatului emis de eurosport.ro