Excursie educativă pentru elevii din Borşa: O zi plină de aventuri și învățare

de Radu Țolaş

Într-o perioadă în care spiritul generos al sărbătorilor ne cuprinde, școlarii din Borşa au avut parte de o experiență memorabilă în cadrul unei excursii tematice organizate cu dragoste și dedicare de către profesorii lor.

Cu zâmbetul pe fețe și inima plină de entuziasm, 58 de elevi au fost conduși într-o excursie specială cu destinația Baia Mare. Inițiatorul acestei minunate călătorii a fost profesorul Andrei Vlasan, de la Școala nr. 7 Borsa, un educator pasionat și devotat bunei formări a tinerelor minți.

Pe parcursul întregii zile, elevii au fost implicați într-o varietate de activități menite să le stimuleze curiozitatea și să le ofere momente de bucurie. Cu inima deschisă și un zâmbet cald, cadrele didactice Roman Lenuța și Nemeti Loredana au sprijinit inițiativa, contribuind la succesul acestei excursii educative.

Prima oprire a fost la patinoar, unde cei mici și-au încercat îndemânarea pe gheață și au creat amintiri frumoase alături de colegi și profesori. După această activitate plină de veselie, elevii au fost invitați să se bucure de o masă delicioasă în Baia Mare, prilej cu care au avut ocazia să socializeze și să se relaxeze.

Drumul i-a purtat apoi prin magazinele locale, unde au avut șansa să facă cumpărături și să descopere frumusețile orașului. Atmosfera vibrantă și agitată a unuia dintre mall-urile din oraș a completat experiența, oferindu-le elevilor ocazia să se distreze și să se relaxeze într-un mediu prietenos.

Ziua s-a încheiat într-un mod magic la Târgul de Crăciun din vechiul centru al Baii Mari. Elevii au avut ocazia să se bucure de atmosfera festivă, să descopere produse tradiționale și să simtă magia sărbătorilor de iarnă.

Această excursie nu a fost doar o evadare plină de distracție, ci și o oportunitate de învățare și dezvoltare personală pentru elevi. Profesorii implicați au demonstrat că educația poate fi captivantă și că implicarea activă în viața școlară poate aduce beneficii durabile pentru tinerii în formare.

Cu suflete pline de bucurie și amintiri prețioase, elevii din Borsa se întorc acasă cu bagajele pline de experiențe frumoase și cu dorința de a explora și învăța în continuare. Astfel de inițiative educative rămân în amintirea lor ca niște pietre de temelie ale cunoașterii și dezvoltării personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.