Expo Love & Marriage la Vivo! Cluj-Napoca – Targul de nunti al toamnei

Se apropie cel mai așteptat eveniment al anului pentru toți îndrăgostiții și viitorii miri! Expo Love&Marriage organizat de Tree Media in parteneriat cu Vivo Cluj-Napoca, în perioada 27-29 octombrie 2023, pentru a oferi cuplurilor viitoare tot ceea ce au nevoie pentru a-și transforma visul unei nunti perfecte în realitate.

Expo Love&Marriage este un eveniment de primă clasă care aduce împreună toate elementele esențiale pentru o nuntă perfectă. De la rochiile de mireasă de vis și costumele elegante pentru miri până la idei delicioase pentru torturile de nuntă, buchete și aranjamente florale spectaculoase, bijuterii și inele de logodnă, fotografi și videografi talentați, muzică și divertisment de excepție, precum și locații de vis pentru nunta ta de poveste – toate sunt disponibile la aceast targ.

Unul dintre punctele forte ale Expo Love&Marriage este colecția diversificată de rochii de mireasă. Fie că vă imaginați într-o rochie simplă și elegantă sau în una cu detalii sofisticate, aici veți găsi exact ceea ce vă doriți. Calitatea și detaliile sunt esențiale, iar fiecare rochie este creată cu măiestrie și atenție la detalii pentru a vă face să străluciți în ziua cea mare. Expo Love&Marriage nu este doar un târg, ci o experiență de nuntă completă!

Website oficial: loveandmarriage.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.