Extrasul de ortofotoplan – de ce aveți nevoie de el

Un extras de ortofotoplan oferă o imagine reală a unei parcele de teren. Cu ajutorul unui astfel de document puteți afla toate informațiile care vă interesează. Puteți avea nevoie de un astfel de act în diverse situații, despre care puteți afla mai multe în rândurile care urmează.

Important de știut este faptul că puteți obține un astfel de extras de pe pagina ortofotoplan.ro astfel încât nu mai este nevoie să plecați din casă numai pentru acest task. Chiar din confortul casei veți primi documentația necesară după ce completați informațiile cerute pe această platformă.

Informații necesare pentru a obține un extras ortofotoplan

Dacă veți accesa pagina veți descoperi că totul este intuitiv, toate informațiile sunt la îndemână. Astfel că și persoanele care nu sunt chiar așa prietene cu tehnologia pot utiliza platforma. Chiar pe prima pagină veți descoperi categoria în care trebuie să completați informațiile necesare pentru a primi acest document. Astfel că ar trebui să aveți la îndemână:

  • Numărul cărții funciare
  • Numărul cadastral
  • Numărul topografic

Alături de acestea trebuie să selectați dacă extrasul este pentru teren, construcție sau apartament, alături de selectarea județului și a comunei din care acestea se află. Este foarte simplu să obțineți un extras plan ortofotoplan online. Veți primi email cu documentele cerute în scurt timp.

De ce puteți avea nevoie de un extras ortofotoplan?

Puteți avea nevoie de un astfel de extras pentru a vedea toate informațiile cu privire la un teren sau o clădire. Asta pentru că în document veți putea vedea foarte clar delimitarea concretă a terenului și a vecinătăților. De asemenea, vedeți și dimensiunile construcției, dacă este vorba despre una, alături de forma pe care o are.

Cu ajutorul acestor informații pe care le puteți obține de pe ortofotoplan.ro puteți cere anumite drepturi de la vecini dacă este cazul, puteți face dovada unei construcții realizate în acord cu toate legile în acest sens și multe alte lucruri.

Având în vedere că este o imagine aeriană cu toate aceste detalii informațiile nu sunt greu de citit și de interpretat. Nu este nevoie de un expert în domeniu, ci și un amator poate identifica informațiile de care are nevoie de pe acesta.

Beneficiați de prețuri avantajoase

Dacă veți alege să obțineți un extras de ortofotoplan de pe ortofotoplan.ro veți descoperi că puteți beneficia și de reduceri. După ce accesați pagina și completați informațiile pentru primul plan de care aveți nevoie, puteți să mai obțineți unul la preț redus.

Veți prefera această metodă de a obține un extras de acest gen pentru că puteți economisi timp prețios. Având în vedere că în fiecare zi sarcinile pe care trebuie să le îndepliniți sunt cu mult mai multe decât vă permite timpul, să puteți realiza un task online poate fi un adevărat avantaj.

Nu mai este nevoie să stați la cozi diverse, minute în șir pentru a obține astfel de documente. Tot ce trebuie să faceți este să accesați ortofotoplan.ro și veți obține actele necesare în scurt timp.

Contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.