Extrem de Așteptat: Maramureș Rookie Fest 2024 adună protagoniștii sporturilor extreme pe pârtiile olimpice Borșa!

În perioada 1-4 februarie 2024, Asociația Club Sportiv EXTREM RIVULUS va găzdui cu mândrie cea de-a treia ediție a evenimentului de amploare mondială, Maramureș Rookie Fest. Acesta reprezintă o etapă crucială în prestigiosul circuit World Rookie Tour, aducând împreună tineri pasionați de sporturile extreme din întreaga lume.

Pentru patru zile pline de adrenalină, participanții vor avea oportunitatea unică de a-și demonstra abilitățile în discipline precum snowboard și schi. Maramureș Rookie Fest s-a bucurat de o reputație solidă, atrăgând tineri talentați și dedicându-se consolidării poziției sale în cadrul circuitului World Rookie Tour. Ediția din acest an se anunță a fi una memorabilă, cu sprijinul partenerilor de top și al unei comunități extrem de dedicate.

Evenimentul, desfășurat în parteneriat cu Telegondola Borșa, va avea loc pe Pârtia Olimpică Borșa. Participanții confirmați până în prezent provin din 48 de țări, inclusiv Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania, Slovenia, Bulgaria și România, promițând un spectacol impresionant.

Asociația Club Sportiv EXTREM RIVULUS vă invită să vă alăturați lor în această călătorie extraordinară, unde pasiunea pentru sporturile extreme se îmbină armonios cu spiritul competitiv și dorința de a crea amintiri de neuitat. Pentru informații suplimentare și detalii de participare, vizitați site-ul oficial (www.extremrivulus.ro) sau contactați-i direct prin e-mail (office@extremrivulus.ro) sau prin WhatsApp (+40 739 570 320).

Alăturați-vă acestei aventuri extreme, unde adrenalina și excelența se întâlnesc pentru a crea istorie în lumea sporturilor extreme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.