Un tânăr liberal a fost „uns” director la Apele Române Maramureş, unde mama sa este inspector, iar unchiul inginer.

Aşa cum a cerut preşedintele PNL, depesedizarea a început şi în judeţul Maramureş. Înainte de a schimba prefectul, liberalii şi-au numit un coleg de partid la Sistemul de Gospodărire a Apelor. Este vorba despre Andrei Enache, vicepreşedintele TNL a organizaţiei locale.

În vârstă de doar 27 de ani, Andrei Enache este de vineri, 6 decembrie, director la Apele Române. Munca asiduă depusă pentru partid prin împărţirea de flyere în campania electorală i-a fost răsplătită cu un post de director chiar la instituţia la care mama sa lucrează de 26 de ani, iar unchiul său este inginer, scrie Adevărul.

CITESTE SI: Maramureș: S-a deschide sezonul de ski la Cavnic !!!

Mama tânărului care este inspector la Apele Române Maramureș din data de din 1 August 2019, nu a dat nici o sancțiune și a lăsat să funcționeze fără autorizații de gospodărire a apelor o mulțime de firme care ar avea nevoie de autorizație de ape, vorbim desore palincii, păstrăvării, culturi de afini, balastiere ș.a.m.d.

Andrei Enache este topograf şi a fost angajat la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Maramureş în urmă cu aproximativ doi ani şi, conform numirii pe care a primit-o vineri, în următoarele trei luni va fi director la SGA Maramureş. Tânărul liberal a profitat de vizitele lui Klaus Iohannis şi Ludovic Orban în Baia Mare şi s-a fotografiat cu cei doi, poze pe care ulterior le-a făcut publice pe pagina personală de Facebook.

Tatăl său este fost colonel de armată, astăzi în rezervă. La pensie a urmat îndeletnicirile familiei sale şi şi-a deschis o firmă de topografie.   Rămâne de văzut cum va gestiona Andrei Enache relaţia profesională cu mama sa, având în vedere că aceasta este inspector, un sector direct subordonat directorului instituţiei şi unde şi-a dorit aceasta să ajungă după ce a plecat din funcţia de juristă.

Sursa: Flux24.ro

Publicitate