Feeric Fashion Week: prezentări de modă în locații spectaculoase și colecții impresionante – VIDEO

Feeric Fashion Week: prezentări de modă în locații spectaculoase și colecții impresionante – VIDEO

Cea de-a treia zi a celei mai creative săptămâni a modei din Europa, Feeric Fashion Week, a fost una dintre cele mai spectaculoase din istoria de 12 ani a festivalului. Prezentările de modă s-au desfășurat în locații absolut spectaculoase, stârnind ropote de aplauze și ecouri îndelungi în social media.

Ziua a debutat la Aeroportul Internațional Sibiu. Pe banda de bagaje a terminalului sosiri, Pif Stefano a prezentat o colecție avangardistă, care își dorește să combată eticheta cotidianului, asociată culorii roz. Creațiile lui Pif Stefano au demonstrat că și bărbații pot purta rozul, iar aspecte altădată considerate tabu au devenit subiecte deschise de discuție. Colecția este intitulată Monolog 20.19 și a fost prezentată prin stația de transmisie a Aeroportului Internațional.

Noua colecție pregătită de Bianca Popp pentru ediția din acest an a Feeric Fashion Week a ieșit la lumină din hangarul Aerodromului Măgura, din Cisnădie. Piesa principală a colecției a coborât la sol din ceruri, de la bordul unei motoparapante însoțită în zbor de un avion. Iar pentru finalul apoteotic al prezentării, modelele au fost însoțite de un motodeltaplan ce s-a ridicat apoi în văzduh, în ropotele de aplauze ale publicului uimit de spectaculozitatea prezentării.

Geometria perfectă a gradenei din Habermann Markt a fost extrem de potrivită pentru prezentarea colecției semnată Ramelle. Ramona Mihaela, creatoarea din spatele brandului, și-a dorit să exploreze dimensiuni noi, reușint să creeze piese de colecție cu un design minimalist, feminin, în care moda se întâlnește cu arhitectura iar formele geometrice se contopesc perfect cu accentele futuriste. Colecția Ramelle este intitulată Haseya și este despre femeia care s-a regăsit pe sine și își creează propria lume.

Finalul prezentărilor de modă din cea de-a treia zi a Feeric Fashion Week a adunat sute de spectatori în holul Centrului Cultural „Ion Besoiu”, unde Institutul European de Design din Milano a derulat două prezentări, prima dintre ele fiind o colecție colectivă a studenților institutului. În cea de-a doua prezentare au participat designerii români înscriși în competiția organizată de IED, Feeric Fashion Week și Vfair. Juriul a ales 10 finaliști dintre designerii înscriși iar marele premiu, bursa de studii la Barcelona, a fost câștigată de Diana Daian.

S-a dus si electricul…

Publicată de Radu Geantă pe Vineri, 19 iulie 2019

Categories: Fashion

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*