Al treilea cel mai mare festival de rock românesc se desfășoară la sfârșitul acestei săptămâni lângă Simeria – Magura Rocks! Evenimentul a debutat, vineri, iar pe scenă au urcat Kryptonite Sparks, Firma, Robin and the Backstabbers și Vama. Pentru această zi organizatorii le-au pregătit participanților o supriză. Înaintea line-up-ului anunțat, de la ora 17:30, va putea fi vizionat documentarul ”VUNK – Jur sa spun adevarul”. Filmul este povestea trupei cu Vunk, documentată cu imagini din arhiva personală, arătate public pentru prima dată.

Este un film dedicat celor care își găsesc o pasiune în orice formă de exprimare creativă, artistică și care au nevoie să le spună cineva să nu se oprească, să nu abandoneze. Tot astăzi vor cânta pe scena festivalului trupele E.M.I.L., Soul Serenade, Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizzares, Holograf. Duminica, în ultima zi a manifestării vor cânta: Domino, Pragu de Sus, Byron, Dean Bowman & Rares Totu’s Midnight Sun Band.

Magura Uroiului (Simeria), locul de desfășurare a festivalului este la 160 km distanță de Cluj, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara și 10 km față de Deva. Accesul se poate face cu trenul până la Simeria, de unde există curse speciale puse la dispoziție de organizatori, posesorilor de bilete. Deasemenea, accesul se poate face și cu mașinile personale, organizatorii punând la dispoziție locuri de parcare.