Fiul actorului Ion Caramitru, consultantul Andrei Caramitru, s-a înscris în Uniunea Salvați România, el urmând să se ocupe de clarificarea și detalierea programului de dezvoltare economică al formațiunii condusă de Dan Barna.

”Nu pot accepta ce se întâmplă cu România sub mafia prostiei și hoției PSD-ALDE. M-am săturat să stau pe margine, vreau să mă alătur luptei din prima linie. Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câștiga. USR are o echipa puternică – sunt oameni curați, competenți și bine intenționați care funcționează în singura structură politică care este – intern- 100% democratică. Am încredere că atunci când o sa ajungem la guvernare vom schimba radical sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurală a României, va elimina sistemul feudal și va face tranziția reală către valorile europene”, a declarat Andrei Caramitru, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Uniunii Salvați România.

Andrei Caramitru mai afirmă că va fi ajutat de zeci de experți.

”Cred că pot ajuta mult prin experiența mea de aproape 20 de ani în clarificarea și detalierea programului de dezvoltare economică a USR. Nu voi fi singur – mă alătur unei echipe USR super-competente și voi fi ajutat de zeci de experți de cel mai înalt nivel din mediul de business cu care am lucrat în ultimii ani și în care am mare încredere”, a conchis Andrei Caramitru.