Flash mob al studenților clujeni pentru ca cetățenii să se implice în ecologizare și să iasă la vot

Flash mob al studenților clujeni pentru ca cetățenii să se implice în ecologizare și să iasă la vot

Studenții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca au organizat, miercuri, flash mob-ul #ieșidincasă, un îndemn pentru oameni să se implice în acțiuni de ecologizare, inclusiv să participe la vot,.

Peste 20 de studenți de la FSPAC Cluj-Napoca, îmbrăcați în tricouri de culoare violet, personalizate, au dansat, miercuri, timp de cinci minute în fața instituției în cadrul flash mob-ului #ieșidincasă care s-a dorit a fi un îndemn pentru oameni de a se implica în acțiuni de ecologizare, inclusiv să participe la vot.

Organizatorul flash mob-ului, Carmen Lucuț, a declarat, miercuri, că studenții susțin tot ceea ce ar face bine oamenilor.

Am organizat acest flash mob pentru a îndemna și încuraja oamenii să iasă din case, să se implice și să facă diverse activități pentru comunitate, în folosul comunității, pentru a fi mai uniți. Vrem să susținem tot ceea ce face bine oamenilor – campanii de ecologizare, curățenie, donare de sânge etc, orice ajută comunității, inclusiv să iasă la vot”, a spus Lucuț.

Un alt student a explicat, la rândul său, că este nevoie de o implicare în acțiuni civice, iar noua generație are un rol important de a-i face pe ceilalți să conștientizeze puterea votului.

„Se simte nevoia unui îndemn către clujeni, și nu numai, de a se implica și în plan civic, de a participa la diverse scrutinuri de care depinde, uneori, chiar viitorul”, a subliniat acesta.

Categories: Cluj, Social

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.