Romii se pregatesc intens pentru alegeri. Pentru ca vor si ei o schimbare la nivelul reprezentantului in Parlamentul Romaniei, au intocmit o lista cu personalitatile care ar putea ocupa acest loc. Printre propunerile lor se numara si celebrul cantaret de manele, Florin Salam.
Florin Salam ar putea da nuntile pe sedintele din Parlament. Dupa ce a anuntat ca nu va mai canta in tara noastra, romii il propun ca si reprezentant in Parlamentul Romaniei.
10519558_895720213788746_6747419287057494930_o
„Poate chiar asta a fost si motivul dansului sa nu mai cante in Romania, sa inceapa sa reprezinte comunitatile de romi in Parlamentul Romaniei. Spun Florin Salam deoarece este un solist cunoscut in Romania si nu numai, si in Europa. Avand in vedere ca este placut si este dorit de comunitatile de romi, pana acum era cunoscut pe partea muzicala, dorim sa fie cunoscut si pe alte parti de reprezentare, cum ar fi Parlamentul Romaniei.”, a spus Dragoș Roșianu- președintele Asociației Romilor din Transilvania
Artistul se afla pe lista unui sondaj de opinie lansat astazi de catre romi. Alaturi de alte patru personalitati, Salam a fost propus ca si reprezentant al comunitatii rome in Parlamentul Romaniei.
Si are toate sansele sa primeasca cele mai multe voturi. Romii sunt invitati incepand de astazi sa-si voteze preferatul pe internet, accesand site-ul sondaje-rromi.eu
 3de678d822b52d9a5493124079db7df7
„Intr-adevar pe lista sunt personalitati cum e domnul Cioaba, domnul Ionescu, Mocan si intr-adevar cireasa de pe tort este Florin Salam. Cred ca Florin Salam a fost pus asa intr-un entuziasm pentru a fi un bracking news pentru dumneasvoastra „, a spus Aurel Pascu.
Pana acum, romii au fost reprezentati in Parlamentul Romaniei de catre Nicolae Paun.
 
Publicitate