„Din cauza vitezei neadaptate în curbă, un autoturism a pătruns pe sensul opus, a lovit autoutilitara și ulterior tirul. O persoană a decedat (pasager) și 3 sunt rănite grav (conștiente), toate din autoturism. Trafic blocat pentru cercetare la fața locului. Fără alcool la conducătorii auto”, au transmis reprezentanții IPJ.

Două autospeciale pentru descarcerare din Detașamentul de Pompieri Dej și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și descarcerare în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, o autoutilitara și un autoturism în loc. Coplean, com. Cășeiu.

Au fost efectuate manevre pentru descarcerarea șoferului autoturismului timp de cca 15 minute, acesta fiind în stare de conștiență și cooperant, dar cu multiple traumatisme la nivelul feței și membrelor inferioare.Au mai primit asistență medicală încă un bărbat și o femeie care au suferit multiple traumatisme, ca urmare a accidentului rutier, ambii pasageri ai autoturismului.

Un bărbat, de asemenea pasager în autoturismul implicat în accident, a fost declarat decedat de către medicii ajunși la locul evenimentului.Pentru acordarea asistenței medicale au intervenit în cooperare cu echipele de pompieri și trei echipaje SAJ.