Foto: Isu Cluj

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pe sensul către Turda al autostrăzii A3 Gilău – Turda, la kilometrul 32, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un microbuz. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit ISU Cluj, situația persoanelor care au primit asistență medicală de urgență este următoarea: din fericire nu sunt persoane care să-și fi pierdut viața ca urmare a acestui eveniment, deși accidentul produs a generat un impact puternic asupra vehiculului în care se aflau persoanele rănite. Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital.

O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție. Nu au fost alte pericole legate de acest eveniment și, din fericire, nu sunt persoane decedate.

Foto: Isu Cluj

Conform martorilor, coloana de mașini care s-a format se întinde pe sute de metri. Benzile 1 și 2 sunt ocupate de autovehicule, în timp ce banda de urgență este blocată de pasageri. Potrivit ISU Cluj, la fața locului sunt prezente două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale până în acest moment.