Accident spectaculos pe strada Motilor din Cluj Napoca. Se pare ca autoturismul a acrosat un mijloc de transport in comun dupa care s-a rasturnat.

”În accident au fost implicate două autoturisme și un troleibuz. Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe prima badă ar fi virat, fără a se asigura, pentru a trece pe banda a doua, astfel șoferul autovehicului aflat pe banda secundara ar fi fost determinat, pentru a evita impactul, să vireze, ajungand pe contrasens și intrând în coliziune cu un troleibuz. În urma impactului, șoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu troleibuzul a fost rănit grav, fiind transportat la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

La fata locului intervin doua echipaje de descarcerare si o autospeciala de terapie intensiva de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cluj dar si o ambulanta SAJ.

Accident spectaculos pe strada Motilor, Cluj-Napoca

SURSA VIDEO: Facebook – George Cristea”În accident au fost implicate două autoturisme și un troleibuz. Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe prima badă ar fi virat, fără a se asigura, pentru a trece pe banda a doua, astfel șoferul autovehicului aflat pe banda secundara ar fi fost determinat, pentru a evita impactul, să vireze, ajungand pe contrasens și intrând în coliziune cu un troleibuz. În urma impactului, șoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu troleibuzul a fost rănit grav, fiind transportat la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Publicată de Pagina de Transilvania pe Marţi, 21 August 2018

 

 

FOTO FACEBOOK