FOTO: Nunta anului în Maramureș! Președintele Consiliului Județean s-a căsătorit! Petrecere cu sute de invitați și artiști cunoscuți

1495

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea s-a cununat astăzi religios cu aleasa inimii lui, Oana Nicula. La petrecere au fost invitate sute de persoane, iar de atmosferă se vor ocupa mai mulți artiști cunoscuți. 

După ce pe 29 septembrie s-au cununat civil, Gabriel și Oana Zetea au ajuns astăzi în fața altarului:El îmbrăcat într-un costum elegant, ea purtând o rochie de prințesă și o coroană plină de perle prețioase. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Ortodoxă din Baia Mare iar alături le-au fost familia și prietenii apropiați.

„In Casa Domnului pentru toata viata, la bine si la greu!” a scris Gabriel Zetea pe Facebook imediat după ceremonia religioasă și a postat primele fotografii.

Peste 700 de persoane au fost invitate la nunta președintelui Consiliului Județean Maramureș. Printre ele și numeroase personalități din politică și nu numai. Petrecerea are loc la Casa de Ceremonii a Moroșenilor din Oncești, jud.Maramureș, acolo unde se organizează cele mai mari evenimente de acest gen.

Cei doi au păstrat toate tradițiile locului. La intrarea în restaurant mirii au fost întâmpinați cu steaguri și călăreți și nu au lipsit momentele tradiționale. Meniul este unul extrem de bogat cu mai multe feluri de mâncare, printre care nelipsitele sarmale.

Mai mulți artiști au fost invitați să cânte la nunta anului în Maramureș. Soții Giurgi au dat startul petrecerii, urmând ca pe scenă să urce rând pe rând Vlad Miriță, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaș, dar și celebra vedetă, Loredana Groza. Petrecerea va dura până dimineața, urmând ca mâine invitații să se întoarcă, cel mai probabil, la prânzul miresei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here