Trei crime au șocat astazi opinia publică din Baia Mare. Toate au avut loc în această dimineață în cartierul Săsar.

Un bărbat a fost ucis, iar soția sa se află în comă la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Conform unor surse se pare ca fetita celor doi ar fi anuntat crima.

Primarul Catalin Chereches a confirmat pentru Pagina de Transilvania ca femeia de 37 de ani care a ajuns la spital este angajata  Serviciului de Aministrare a Unuitatii de Invatamand din cadrul Primarie Baia Mare.

Se pare că arma crimei ar fi un ciocan, dar ancheta este în curs și momentan nu se cunosc informații oficiale.

În cursul după-amieziii, un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. La fața locului, colegii mei au descoperit o femeie în vârstă de 37 de ani în stare gravă. După ce a primit primele îngrijiri medicale, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș. Cazurile au fost preluate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribuanlul Maramureș”,  a declarat Oana Gonczi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș.

Polițiștii sunt în alertă maximă la această oră. Deocamdată nu se cunosc prea multe amănunte despre cine și cum a comis această oribilă faptă.

În cel de-al doilea caz, cel de pe strada Gării, un alt cuplu de vârstnici, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în casă, prezentând urme de violenţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi fac verificări, scrie vasiledale.ro

“Am fost sesizați că într-un apartament din Baia Mare au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat și o femeie, care prezintă urme de violență. Colegii s-au deplasat la fața locului și desfășoară verificări”, precizează poliţiştii.

Stire in actualizare …