FOTO | Vicepresedintele CJ Maramures, Doru Dancus, vizită de lucru în Luxemburg. Detalii in articol

Vicepresedintele CJ Maramures, Doru Dancus, se afla intr-o vizită de lucru în Luxemburg, pentru a pune la punct detalii organizatorice cu privire la participarea la un amplu eveniment dedicat Zilei Europei!

Acesta a postat pe Facebook mai multe imagini si informatii despre vizita din Luxemburg.

„La sediul Reprezentanței Comisiei Europene de la Luxemburg am purtat discuții cu organizatorii și am prezentat maniera în care județul Maramureș se va prezenta la acest eveniment. Maramureșul se va prezenta la acest eveniment.
În contextul în care la ediția din acest an România deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, suntem foarte hotărâți să reprezentăm țara la cel mai înalt nivel și așa cum au remarcat și oficialii europeni, prin programul propus vom ridica standardul acestei sărbători ca și o provocare pentru viitoarele țări membre care vor prelua Președinția UE.
Am vizitat locația în care se va desfășura evenimentul și ne-am asigurat că proiectul nostru, propus pentru acest eveniment, se poate desfășura în cele mai bune condiții!”, a scris Dancus.

Acesta a avut intalnire si cu ambasadorul României în Marele Ducat al Luxemburgului, impreuna cu care a purtat discutii despre „Sărbătoarea Europei”.

„Doresc să-i mulțumesc și pe această cale ES domnului Lilian Zamfiroiu – ambasadorul României în Marele Ducat al Luxemburgului, pentru provocarea lansată județului nostru de a reprezenta România la „Sărbătoarea Europei” dar și pentru amabilitatea cu care m-a primit la Luxemburg!”, se arata in postarea facuta de Doru Dancus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.