FOTO-VIDEO | Accident rutier pe A3, tronsonul Gilau – Turda

FOTO-VIDEO | Accident rutier pe A3,  tronsonul Gilau – Turda

Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe autorstrada A3, tronsolul Gilau -Turda.

Au fost implicate patru autoturisme iar in urma accidentului au fost ranite trei persoane,  două femei și un copil. Cu totii sunt consultati de către echipajele SMURD și SAJ.

„Persoanele sunt conștiente și cooperante, nu par a fi suferit afecțiuni grave.
La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și două SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare”, anunta reprezentantii ISU Cluj

Cauza probabila a accidentului ar fi nepăstrarea distanței pe fondul condițiilor de ceață cu vizibilitate sub 100 m.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe A3 Turda – Gilău, la intrarea în Turda dinspre Gilău, jud. Cluj, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Se estimează ca în aproximativ 35-45 de minute traficul să fie reluat.

Accident rutier pe A3, tronsonul Gilau – Turda

Accident rutier pe A3, tronsonul Gilau – Turda

Publicată de Pagina de Transilvania pe Vineri, 8 noiembrie 2019

FOTO/ VIDEO: ISU CLUJ

UPDATE …

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul dimineții pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe la km 10 al autostrăzii A10 pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în jurul orei 9.00.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD. Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat persoanelor implicate în accident și au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției.

 

 

 

Categories: Cluj

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*