FOTO / VIDEO: Caz șocant în Cluj-Napoca. O mamă și-ar fi omorât copilul în bătaie … UPDATE

FOTO / VIDEO: Caz șocant în Cluj-Napoca. O mamă și-ar fi omorât copilul în bătaie … UPDATE

UPDATE:

Mama copiilor a fost reținuta pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața unui judecător de drepturi și bertăți cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta are vârsta de 36 de ani.

În urma administrării probatoriului și după efectuarea necropsiei copilului, procurorul a schimbat încadrarea din violență în familie, în violență în familie sub aspectului omurului. Ceei doi frați, unul de 9 ani și celalălat de 11 ani, au fost preluați de specialiștii DGASPC Cluj.

Un copil de 9 ani a fost ucis în bătaie, iar mama sa este principala suspectă a anchetatorilor.

Potrivit unor surse, femeia ar fi încercat să dea vina pe unul dintre cei trei copii ai săi. Ea a fost reţinută şi dusă la audieri.

Alarma la 112 a fost dată chiar de mama micuţului de 9 ani. Copilul a fost găsit fără suflare în casă, cu urme de violenţă. Se pare că femeia ar fi încercat să dea vina pe unul dintre cei trei copii ai săi, în vârstă de 11 ani.

Vecinii îngroziţi de cele întâmplate povestesc că mereu auzeau urlete și țipete din apartamentul femeii. Ceilalţi doi fraţi ai copilului mort, în vârstă de 9 şi 11 ani, au suferit un şoc. Ei au fost preluați de o ambulanță SMURD și transportați la spital.

Femeia a fost reţinută şi dusă la audieri. Cercetările în acest caz continua sub conducerea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj.

Categories: Cluj

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.