Flancată de jandarmi, simpaticei bunicuțe i s-a pus în vedere faptul că nu are ce căuta în biserică, asta în vreme ce lăcașul de cult era plin de enoriași. Fotografiile vorbesc de la sine, dar și mărturisirea doamnei Câmpean din care e lesne de înțeles în ce țară traim. Am remarca noi la prima vedere, o țară de escroci infiltrați până în măduva Bisericii Greco-Catolice. De ce această remarcă? Vizionați materialul video de mai jos și o să înțelegeți și dumneavoastră.

Totul s-a petrecut joi, 4 mai, chiar în fața Catedralei Greco-Catolice “Schimbarea la Faţă” de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.  Conform celor spuse de distinsa doamnă Valeria Câmpean, pr. Mihai Todea, Vicar general la catedrala amintită, ” s-a cam schimbat la față ” după ce s-a vazut proprietar cu acte în regulă peste casa bunicuței și i-a pus în vedere acesteia că el nu o să mai aibă grijă de ea, așa cum le-a fost înțelegerea. Acum se pare că nu îi mai dă voie nici să intre în biserica în care popa Todea slujește.

Câteva lucruri neștiute despre preotul Todea Mihai.

Todea Mihai ( FOTO ) a luat suma de 60 de mii de Euro în anul 2009 de la doamna Câmpean Valeria, pentru a cumpăra un apartament în Cluj-Napoca, banii provenind din vânzarea unei case pe care doamna Câmpean i-a obținut  prin vânzarea apartamentului său din București.

Preotul Todea, ar fi cumpărat un apartament în Cluj Napoca, conform înțelegerii pe care a avut-o cu femeia, dar surpriză, apartamentul l-a trecut pe numele lui, prin încălcarea legilor, astfel că și astăzi îl deține în mod fraudulos, din 2010, de când refuză orice colaborare sau rezolvare pe cale amiabilă, pentru a restituii nuda proprietate către cumpăratorul de drept.