Un ofiţer angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj (ISU) a fost rănit de explozia unui dispozitiv artizanal. Bărbatul a fost dus la Urgenţă şi se află în afara oricărui pericol.

Incidentul a avut loc în această dimineaţă, când ofiţerul a ieşit din tură. „În momentul în care a deschis uşa maşinii sale, a observat ceva, un fel de colet pus acolo. În mmentul în care a ridicat obiectul să vadă despre ce e vorba, a urmat o explozie. Colegul nostru are câteva răni uşoare, a primit asistenţă medicală şi este în afara oricărui pericol”, a declarat pentru „Adevărul” Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj.

Andrei Biris – purtator de cuvat ISU CLUJ

Andrei Biris – purtator de cuvat ISU CLUJ

Publicată de Pagina de Transilvania pe Joi, 21 Iunie 2018

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei şi a Serviciului Român de Informaţii care fac o anchetă..   „În jurul orei 08.30, în cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, s-a produs o deflagraţie în urma căreia o persoană a fost rănită. Din primele informaţii, un bărbat care se deplasa spre autoturismul său parcat, a observat o cutie în apropierea vehiculului şi, în momentul în care ar fi ridicat-o de pe jos, aceasta a explodat, rănindu-l. La faţa locului sunt prezenţi poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, criminalişti, precum şi Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Din datele deţinute, bărbatul a suferit răni uşoare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Cluj.

Carmen Jucan – purtator de cuvat IPJ CLUJ

Carmen Jucan – purtator de cuvat IPJ CLUJ

Publicată de Pagina de Transilvania pe Joi, 21 Iunie 2018