FOTO/VIDEO: Proiectele de investitie la Aeroportul Cluj blocate de noii mebri CA numiti de Alin Tise. Unul dintre ei este un fost patron de coafor falimentar

FOTO/VIDEO: Proiectele de investitie la Aeroportul Cluj blocate de noii mebri CA numiti de Alin Tise. Unul dintre ei este un fost patron de coafor falimentar

Aeroportul International Cluj este intr-un real blocaj financiar, dupa ce noul Consiliu de Administratie numit de presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a refuzat votarea  bugetului pe 2019. Mai mult, noii membri CI au anuntat ca vor sa reduca din personalul aeroprtuar.

Valentin Grigoriu, unul dintre noii membri ai CA, este contestat de angajati si de conducerea Aeroportului pe motiv ca nu are experienta. Grigoriu a condus un coafor falimentar si nu are experienta administrativa. “Oare cum s-a oprit Consiliul Judetean la aceasta persoana din Bucuresti? Oare nu erau specialisti in Cluj? Acest domn a condus un coafor si acum conduce Aeroportul Cluj”, a spus David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

Daca bugetul pe 2019 ar fi fost votat, Aeroportul ar fi investit in repararea piestei de rulare Delta pentru a avea o cale de rulare secundara, dar Valentin Grigoriu a spus ca acest lucru nu este necesar, a precizat Iuliu Pop, directorul general adjunct. Acest domn a spus ca trebuie si sa dam afara din angajatii Aeroportului. In plus a cerut si sa nu investim in vechea pista pentru ca nu avem nevoie de ea. Acesti oameni vor sa blocheze activitatea“, a mai spus Iuliu Pop.

Profitul pe anul trecut al Aeroportului Cluj a fost de 19 milioane de lei, bani virati in bugetul Consiliului Judetean Cluj. Cu toate acestea celelalte regii aflate in subordinea Consiliului Judetean Cluj sunt falimentare si primesc bani de la buget pentru a supravietui.

David Ciceo a declarat ca in sedinta Consiliului de Administratie de luni, 13 mai, Valentin Grigoriu, a numit presedintele CA.Cine l-a gasit pe acest domn care a fost acum 15 ani director la Aeroportul Baneasa timp de 3 luni? Are 67 de ani si este proprietar ul unui coafor falimentar cu 2 angajati. Nu stim cum a fost numit. El zice ca pe aeroport sunt nave si nu aeronave. Nu stie nimic, a mai spus Ciceo.

Aeroportul va contesta numirea lui Valentin Grigoriu in functia de presedinte al CA, pentru ca nu s-a respectat cvorumul.

Conferinta de presa Airport Cluj

 

 

Categories: ACTUALITATE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.