Tânărul din Huedin care a lovit cu mașina o femeie dupa care și-a continuat drumul cu cadavrul acesteia pe capotă, șocșează din nou. 

Intre timo acesta s-a angajat la o spălătorie auto din Huedin pentru a-i impresiona pe judecători că este responsabil și are un loc de muncă.  Numai că, aventurier din fire și fără remușcări că a omorât un om, a comis-o din nou. Imaginile, mai jos. 

La spălătoria la care lucrează Lorant Kudor Duka a ajuns o autospecială de poliție, în data de 1 august, pentru a fi curățată. Agenții s-au așezat fără griji în sala de așteptare, iar Duka și-a făcut de cap în mașina statului, scriu jurnaliștii de la infohuedin.ro

El s-a fotografiat în autospecială, în diverse ipostaze, cu caschetele oamenilor legii pe cap, după care a postat pe Facebook imaginile sfidătoare la adresa Poliției. Cel care și-a dat seama că Duka a gafat-o din nou este chiar patronul spălătoriei în care lucrează. Bărbatul i-a cerut lui Duka să șteargă pozele imediat, dar era prea târziu. Imaginile au ajuns pe masa șefilor de la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj și s-a demarat o cercetare internă.

Citește mai mult AICI.