Traficul pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca a ajuns la două milioane de pasageri, iar până la sfârșitul anului se estimează că numărul celor care vor tranzita aeroportul va ajunge la aproape 3 milioane. Pasagerul cu numărul două milioane a fost premiat miercuri.

Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, miercuri, că estimează până la sfârșitul anului un trafic de aproape 3 milioane de pasageri.

„Înregistrăm, miercuri, un număr de 2 milioane de pasageri pe Aeroportul Internațional <Avram Iancu> Cluj și suntem bucuroși că aniversăm mai repede acest eveniment. (…) Anul trecut aniversarea a 2 milioane de pasageri a fost mai târziu în luna septembrie, avem o creștere a numărului de pasageri cu 4%. Până la sfârșitul anului estimăm că vom avea aproape 3 milioane de pasageri pe aeroportul clujean pe cele 45 de destinații”, a spus Ciceo.

Pasagerul premiat, Claudiu Buda, a venit cu o cursă de la Dublin și a declarat că se bucură să fie pasagerul cu numărul două milioane, fiind o surpriză absolută pentru el. „Mulți pasageri înainte”, a spus acesta.

Potrivit lui David Ciceo, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” își propune anul viitor să lanseze zboruri spre noi destinații și să atragă noi companii aeriene.

Va invitam sa luati parte la aniversarea inregistrarii pasagerului cu numarul 2.000.000 pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj #2milioanepasageri #aeroportulcluj #aniversare

Publicată de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj pe Miercuri, 4 septembrie 2019