FOTO-VIDEO: Un român, în echipa care a realizat sistemul multimedia Mercedes

937

Mercedes Benz a prezentat oficial în cadrul expoziţiei CES 2018 din Las Vegas noul sistemul multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Acesta promite a fi mai rapid, mai simplu în utilizare, mai ergonomic şi va va fi regăsit pe toate modelele viitoare Mercedes-Benz, începând cu compactele din familia A-Class.

Noul sistem este bazat pe platforma Linux şi va debuta în serie pentru prima dată pe noul Mercedes-Benz A-Class. În dotarea incipientă compacta va fi oferită cu o planşă de bord de 7 inch acompaniată de un ecran tactil al sistemului multimedia de aceeaşi dimensiune, cu sistemul MBUX inclus. În dotările de mijloc A-Class va beneficia de un ecran mai mare, de 10.25 inch, iar variantele de top se vor alege cu o planşă de bord digitală de 10.25 inch şi cu un ecran al sistemului multimedia de aceleaşi dimensiuni. Pentru ambele dimensiuni de ecrane, sistemul multimedia se bazează pe procesor cu 6 nuclee, placă video nVidia şi memorie RAM de 8 GB.

Sătmăreanul Mihai Antonescu este cunoscut în Satu Mare drept unul din fondatorii festivalului Plopstock. A studiat Electronica la Universitatea Manchester, după care a fost angajat la Mercedes-Benz Research & Development North America. El locuieşte acum în Mountain View, California.

Mercedes

Mercedes Benz a prezentat oficial, în Las Vegas, noul sistemul multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Sătmăreanul Mihai Antonescu face parte din echipa de producție.DETALII PE http://www.gazetanord-vest.ro/2018/01/satmareanul-mihai-antonescu-in-echipa-care-a-realizat-sistemul-multimedia-mercedes/

Publicată de Gazeta de Nord-Vest pe Duminică, 14 Ianuarie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.