În această după masă, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit ca urmare a producerii unui accident rutier, pe drumul comunal Telcișor.

Conform primelor date transmise de către cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, un bărbat de 30 de ani, din Bichigiu, în timp ce conducea spre Telciu, a pierdut control direcției de deplasare și s-a izbit de un zid din beton, aflat în dreapta direcției sale de mers. Accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive, au mai transmis cei de la IPJ.

În urma evenimentului Accidentul un bărbat, de 37 de ani, din Telciu, pasager în autoturism, a fost rănit. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De altfel, cei de la ISU Bistrița-Năsăud transmit și ei faptul că echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei persoane dintre care, bărbatul, de 37 de ani, în stare semiconștientă.

Acesta a fost preluat de echipajul de paramedici, i-a fost acordat primul ajutor și ulterior a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Cei de la terapie intensivă mobilă au stabilizat victima și au transportat-o la UPU SMURD Bistrița.

Publicitate