Premiilor RegioStars ale Comisiei Europene au avut loc la Bruxelles în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor.

Această competiție anuală la nivel UE pune accentul pe cele mai inovatoare și inspirate proiecte finanțate de UE și ilustrează, prin exemple concrete din viața reală, modul în care politica de coeziune sprijină viețile oamenilor prin crearea unei creșteri economică și locuri de muncă la nivel regional.

În plus față de recunoașterea proiectelor selectate, această competiție urmărește să promoveze schimbul de bune practici între practicienii din cadrul politicii de coeziune, precum și să inspire alți manageri de proiecte și autorități de gestionare.

Bio Base North West Europe 

Un parteneriat ăntre cinci țări cu experță în domeniul biologiei inovatoare au venit cu o idee care putea fi ajuta Europa să înlocuiască resursele neregenerabile prin dezvoltarea economia bazată pe bio. Proiectul BioBoard NWE a sprijinit creșterea comercializării inovației pentru a face din Europa de Nord-Vest un jucător de frunte în bioeconomia emergentă. Acest lucru a fost posibil prin cooperarea partenerilor din regiuni din Belgia, Germania, Irlanda, Olanda și Regatul Unit.

VEZI TOATE PROIECTELE CÂȘTIGĂTOARE AICI

CÂȘTIGĂTORII PREMIILOR REGIOSTARS 2017 / WINNERS OF THE REGIOSTARS AWARDS 2017

Publicată de Pagina de Transilvania pe Joi, 12 Octombrie 2017