Gabi Balint: Dacă nu va câştiga campionatul, pe CFR o așteaptă falimentul

Gabi Balint: Dacă nu va câştiga campionatul, pe CFR o așteaptă falimentul

Situaţia complicată de la CFR Cluj este subiectul cel mai discutat în aceste zile. Se vorbeşte despre demiterea lui Toni Conceicao, dar Gabi Balint afirmă că situaţia este mult mai grea.

Potrivit fostului internaţional, decizia conducerii de a schimba antrenorul are la bază probleme de ordin economic, pentru că ratarea titlului ar duce la faliment. Campioana Ligii 1 Betano are un început dezastruos de an. A obţinut două puncte în primele 3 etape, iar de acest lucru au profitat FCSB şi Craiova care s-au apropiat ameninţător. Dacă echipa nu îşi va reveni, riscă să piardă locul 1, dar şi statutul de favorită a campionatului. Gabi Balint este de părere că ratarea titlului va crea probleme grave la echipă.

„Eu mă aşteptam ca Toni Conceicao să fie demis după primul meci din acest an. Sunt probleme mari acolo: dacă nu vor câştiga campionatul, falimentul îi aşteaptă. Ei speră să ia titlul şi să intre în Champions League pentru a se salva. Auzisem că vor să îl schimbe pe Conceicao mai demult, iată că acum a fost dat afară”, a spus Gabi Balint, la DigiSport. Analistul sportiv consideră că cel mai potrivit să-l înlocuiască pe Conceicao este antrenorul care a adus trofeul Ligii 1 anul trecut: ”Cu Petrescu au o şansă mai mare să ia titlul”.

Marius Bilaşco a confirmat situaţia dificilă de la echipă. La CFR are loc o şedinţă în care se va decide dacă antrenorul va fi schimbat sau i se va da în continuare încredere. ”Se negociază orice variantă în acest moment. Se discută atât despre rămânerea lui Conceicao, dar şi despre plecarea lui. La ora asta, din ce ştiu, Conceicao este încă antrenorul echipei. CFR putea să aibă opt puncte peste FCSB, iar acum ar putea rămâne doar cu un punct avans”,a declarat oficialul ardelenilor pentru Telekom Sport.

Categories: ACTUALITATE

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*