Gigi Becali, finanțator FCSB: Trebuie să ne luăm adio de la campionat

Gigi Becali, finanțator FCSB: Trebuie să ne luăm adio de la campionat

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, spune că formația sa nu mai poate câștiga titlul în Liga 1, după ce a pierdut contra lui CFR Cluj, duminică, scor 0-1, în runda cu numărul 23. Omul de afaceri consideră că gruparea ardeleană este mult prea puternică.

„Părerea mea e că FCSB n-are cum să ia titlul. Ne batem la campionat, că o să-i batem pe Voluntari şi o să rămânem la cinci puncte, dar nu poţi să-i baţi pe CFR în play-off. Trebuie să ne luăm adio de la campionat! Ăștia ai mei sunt niște copii. Poate o să câștige campionatul când vor mai crește. Ei nu dau un șut pe poartă cu contracandidata lor. Am jucat cu Sporting, cu Manchester City, dar de 15 ani, de când sunt în fotbal, n-am văzut un joc atât de slab. Așa se joacă împotriva contracandidatei?”, a declarat Becali, duminică seara, la Digi Sport.

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FCSB, disputat duminică, pe teren propriu, în runda cu numărul 23 din Liga 1, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Vinicius, în minutul 79. Bogdan Planic, de la FCSB, a fost eliminat în minutul 77.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj și-a majorat avansul în fruntea Ligii 1, având 47 de puncte acumulate în primele 23 de runde. FCSB ocupă locul patru, cu 39 de puncte și un meci mai puțin disputat. După încheierea sezonului regulat, peste trei etape, punctele se vor înjumătăți în play-off și play-out.

Categories: ACTUALITATE

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*