Horoscop 1 – 7 Ianuarie. Cum se manifesta Venus in fiecare zodie

In prima saptamana a lui Februarie suntem nevoiti sa lucram cu Mercur retrograd, asa ca va recomand atentie la comunicare, nu va cumparati gadgeturi, aveti grija la lucrurile care au legatura cu electricitatea, exista riscul sa se strice/arde.

Acum sa va spun si partile bune. Venus a intrat in Varsator si din punct de vedere sentimental ne dorim independenta, iar daca aveti relatie e important sa acordati spatiu partenerului.

La trei zile distanta, Venus face o conjunctie cu Saturn, iar limitele le resimtim imediat. Saptamana e mai apasatoare, dar sa nu pentru toata lumea. Tot ce va scriu, sa tineti cont, sunt recomandari. Unii sunt afectat, altii nu. Unii in forma pe care o spun, altii in alt mod.

BERBEC

Daca sunteti intr-o relatie si sunteti fericiti, o sa realizati ca partenerul va e si prieten de nadejde, apare  posibilitatea sa va REindragostiti.  Mercur retrograd si Venus in casa 11-a va fac sa luati legatura cu fosti prieteni din gasca, si de ce nu, poate chiar fosti iubiti. Cu unii va vedeti pur intamplator, altii va contacteaza. Totul se va intampla in mediul online – mail, facebook, Instagram. E nevoie sa va REganditi planurile. Nu incercati sa epatati, nu aveti nimic de demonstrat nimanui. Continuarea aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.