Hoverboard de 10 inch pentru bucuria si distractia copiilor

436
blank

Acolo unde chiar si trotinetele obisnuite esueaza, un hoverboard de 10 inch stapaneste aproape orice ruta. Un astfel de dispozitiv poate fi controlat de pe smartphone, folosind aplicatia corespunzatoare. Controlul inteligent de inalta tehnologie permite chiar si persoanelor fara experienta sa conduca un hoverboard de 10 inch in siguranta dupa o faza de familiarizare de doar 30 de minute. Datorita puterii sale de inalta calitate, bacteria poate avea o autonomie de pana la 20 de kilometri cu o singura incarcare. Bateria se incarca folosind incarcatorul inclus in pachetul de livrare. 

Anvelopele

Numele o dezvaluie. Hoverboard-urile de 10 inch au roti de 10 inch. Avantajul acestei dimensiuni este rezistenta. Crengile, pietrele mici si santurile sunt trecute in siguranta. Pe langa dimensiunea anvelopelor si tipul joaca un rol. Anvelopele pneumatice maresc confortul de condus deoarece amortizeaza vibratiile. Cu toate acestea, acestea trebuie intretinute in mod regulat (la fiecare 2 luni). Presiunea in anvelopele din cauciuc dur, pe de alta parte, nu trebuie sa fie verificata. Anvelopele din cauciuc dur sunt, de asemenea, mai ieftine, dar transmit denivelarile pe pista mai violent.

Greutatea

O greutate usoara inseamna flexibilitate, dar si uzura anvelopelor. Deoarece fiecare copil este diferit in greutate, nu exista un ghid general pentru un hoverboard care ar trebui sa fie considerat prea greu. Daca hoverboard-ul este foarte usor, acest lucru poate indica o calitate mai proasta. Plasticul ieftin si o baterie mica reduc placerea de a conduce. Nu in ultimul rand, confortul de rulare are de suferit, deoarece o astfel de placa instabila trece vizibil pe denivelarile de pe traseu. Recomandabil este un hoverboard de 10 inch care cantareste intre 8 si 12 kilograme. Astfel, copilul tau poate transporta modelul si totusi poate conduce confortabil.

Bateria

Deoarece viteza vehiculelor electrice compatibile in aceasta tara este limitata la 20 km/h, bateria poate oferi doar informatii limitate despre viteza. In mod clar, gama poate diferi. In functie de baterie, o incarcare poate acoperi intre 20 si 30 de km. O raza lunga de actiune necesita o baterie mare. Un hoverboard pentru copii ar trebui sa aiba o baterie cu o capacitate de 4,4 Ah. Retine si timpul de incarcare, deoarece acesta variaza intre 2 si 3 ore.

Motorul

Motorul este puternic, intre 500 si 700 de wati, in ciuda limitei de viteza. Chiar daca dispozitivul are un motor puternic, copiii nu pot merge cu o viteza mai mare de 20 km/h. 

Accesorii

Hoverboard-urile sunt cunoscute pentru iluminarea cu LED-uri. Aceasta adaugare nu este in niciun caz ceva in plus, dar poate salva vietile copiilor la o ora tarzie cand afara este intuneric. Difuzoarele care pot fi controlate prin Bluetooth, de exemplu, sunt folosite doar pentru divertisment. O baterie inlocuibila si o carcasa impermeabila au mai mult sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.