Hunedoara: Copil de 6 ani mort după ce a fost lovit de o butelie manevrată greșit

Hunedoara: Copil de 6 ani mort după ce a fost lovit de o butelie manevrată greșit

Un copil de 6 ani a murit, joi, în municipiul Hunedoara, după ce a fost lovit, accidental, de o butelie aruncată la gunoi, manevrată greșit de un vecin care ar fi încercat să îi desfacă robinetul, acesta dorind să valorifice metalul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat, joi, că incidentul a avut loc lângă o ghenă de gunoi unde era aruncată butelia.

„Lângă o ghenă de gunoi din municipiul Hunedoara o persoană de sex masculin a încercat să desfacă un robinet de pe o butelie aruncată, iar în urma manevrării necorespunzătoare butelia a ricoșat lovind un copil de 6 ani aflat în apropiere. Copilul a decedat la spital”, a spus Nițu.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că cel care a manevrat greșit butelia a fost chiar un locatar al blocului de la strada Mureșului, intenția acestuia fiind să desfacă un robinetul buteliei pentru a-l valorifica ulterior.

În momentul manipulării, tubul a ricoșat, din cauza presiunii acumulate în interior și a lovit copilul, care se afla pe aleea din curtea blocului. Copilul se întorcea spre casă, de la un magazin din apropiere”, a mai spus Nițu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit accidentul.

Categories: ACTUALITATE

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.