Implant dentar Zimmer la Clinica Excedent

140

Totul incepe cu o examinare si o analiza a dentitiei de catre un medic stomatolog specialist, in care se evalueaza indicatiile si contraindicatiile pentru un implant dentar. Restaurarea dintilor cu implanturi ia amploare si acest lucru nu este o intamplare. Este necesara planificarea computerizata inainte de fiecare inserare a implantului. 

Astfel, medicul stomatolog poate evita multe complicatii, poate alege cea mai potrivita dimensiune a implantului, poate evalua proximitatea unor structuri anatomice importante, precum sinusul maxilar si nervul mandibular. Odata ce medicul dentist cunoaste cea mai precisa pozitie 3D a implantului, operatiile chirurgicale sunt realizate in avans.

Calitatea implanturilor

Un alt element important al tratamentului cu un implant dentar, este calitatea implantului. In prezent, pe piata exista peste 3.000 de marci de implanturi, iar un dentist bun stie in care sa aiba incredere. In fiecare an apar 300 de noi producatori de implanturi, si aproape tot atatia dau faliment sau opresc productia. 

Pentru unii, pretul este crucial la alegerea implantului, insa nu ar trebui sa fie asa, deoarece calitatea suprafetei implantului este esentiala pentru procesul de osteointegrare (atasarea implantului de os). 

Potrivirea exacta a diferitelor elemente ale implantului este, de asemenea, ceva ce nu trebuie compromis. Daca se pune un implant de proasta calitate, intregul proces de tratament este sortit esecului, iar la clinica Excedent acest lucru este inacceptabil.

Zimmer – Lider in domeniul implanturilor dentare

Clinica Excedent colaboreaza cu unul dintre liderii in domeniul implanturilor dentare, Zimmer. Nu numai ca acesta este un implant care este familiar oricarui implantolog, dar este si compania care ofera cele mai multe resurse pentru a dezvolta inovatii si cercetari in domeniul implantologiei dentare. De aceea, fiecare dentist de la Clinica Excedent, care se straduieste sa obtina cele mai bune rezultate posibile, nu isi poate permite sa lucreze cu implanturi de calitate scazuta.

Rata de succes a acestui tip de implant este de peste 95% si prin intermediul lui, fiecare stomatolog bun trateaza cazurile care anterior erau rezolvate doar cu proteze amovibile incomode. Dupa o analiza clinica si radiologica atenta, medicul dentist va evalua numarul, dimensiunea si pozitia implanturilor. 

Dupa planificare si pregatire, este programata o intalnire la implantolog pentru plasarea acestora. Implantul se pune sub anestezie locala, nedureros si cu grija pentru confortul pacientului. In zilele noastre, informatiile sunt actualizate foarte rapid si trebuie sa fim la curent cu noile tendinte. 

In Clinica Excedent se acorda o atentie deosebita imbunatatirii constante a calificarii, cu participarea la o serie de cursuri si specializari. Ingrijirea dupa plasarea implantului este deosebit de importanta pentru longevitatea acestuia. 

La sfarsitul tratamentului, medicul dentist iti va oferi instructiuni detaliate despre cum sa intretii implantul. Spre deosebire de dintii naturali, implantul nu iti va provoca dureri in cazul unei probleme, iar daca acest lucru se intampla, atunci inseamna ca ai avut complicatii grave cu mult inainte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.