„Important display message” – mesajul de pe ecranul iPhone-urilor. MobileFIX vine cu explicația

68

Telefoanele acum au devenit indispensabile pentru tot mai multe persoane. Le purtăm oriunde și oricând cu noi,  fiind cele care ne ajută să devenim mai eficienți atunci când dorim să aflăm o informație, să vorbim cu cineva sau să facem cumpărături online.

Tehnologia este acum la orice pas. Putem alege din sute de modele de smartphone-uri, care de care mai interesante, cu funcții inteligente care ne fac viața mai ușoară.

Se pare că în topul căutărilor și achizițiilor, brandul iPhone încă este un titan. Sunt printre cele mai preferate telefoane de către utilizatori, având unele funcții pe care alte telefoane, de la alte branduri nu le posedă.

Prețurile lor nu sunt deloc mici, însă cei care le preferă aleg și varianta la mâna a doua. Aici intervine avantajul unui cost mai mic de achiziție, dar și faptul că multe dintre acestea sunt puse la vânzare cât încă au garanție valabilă.

Oricât de popular este acest brand, asta nu înseamnă că este întotdeauna perfect funcționabil sau că nu are anumite probleme. Asta se întâmplă de fapt la majoritatea telefoanelor, indiferent de brand. Partea bună a lucrurilor este că putem apela oricând la un service telefoane Cluj. Sunt echipe specializate în acest sens și este bine ca atunci când ceva nu funcționează la telefonul nostru să îl lăsăm pe mâna profesioniștilor.

Așadar, dacă ești utilizator și deținător iPhone, există posibilitatea ca la un moment dat să îți apară pe display notificarea Important display message – Unable to verify this iPhone has a genuine Apple display. Citește în rândurile următoare despre ce este vorba și ce trebuie să faci.

Ce înseamnă acest mesaj

Ce trebuie să știi este faptul că această notificare nu afectează funcționalitatea telefonului deși majoritatea oamenilor se alarmează când citesc acest mesaj. Totuși, este o notificare care atrage atenția. Mesajul înseamnă de fapt că telefonul pe care îl deții are un nou display.

Totuși pentru a te asigura că totul este în ordine, poți apela la ajutorul unui service. Pentru servicii de calitate, mobilefix.ro poate fi una dintre opțiunile tale.

Chiar dacă nu este neapărat o problemă care să te alarmeze, anumiți consumatori spun că această notificare ar fi un abuz din partea brandului Apple, iar mulți care dețin telefoane care au update-ul iOS 15 – ultima versiune de operare Apple – vor primi acest mesaj.

Totodatăl, la nivel mondial guvernul SUA și Parlamentul European caută soluții de reglementare a acestei probleme, acestea fiind declanșate și de mișcarea Right to repair, adică dreptul de a repara. Cert este că orice consumator are dreptul de a alege service-ul unde își poate repara telefonul și nu doresc să fie condiționați de un astfel de mesaj. Adică, dacă deții un iPhone asta nu înseamnă că va trebui să îți repari telefonul tot la Apple, unde costurile reparațiilor sunt mult mai mari în comparație cu alte service-uri. Motiv pentru care a apărut și mișcarea Right to repair.

MobileFIX- service cu servicii complexe pentru repararea telefonului tău

MobileFIX este un service reparatii telefoane Cluj, dar are sedii deschise și în București, Brașov și Constanța.

Aici vei putea să îți repari și Samsungul pe care îl deții, cât și iPadul, nu doar iPhone-ul. Vei găsi servicii complexe, o echipă cu experiență cât și prețuri corecte. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie numaidecât să locuiești în orașele menționate. Ai posibilitatea de a trimite telefonul stricat la ei, prin curier, indiferent dacă locuiești în Suceava sau Teleorman, spre exemplu.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular care se află în pagina lor mobilefix.ro, undei vei scrie datele personale cât și defecțiunea telefonului. În scurt timp te va contacta un operator pentru confirmarea datelor și stabilirea intervalului de ridicare a telefonului. Totodată vei avea parte și de o constatare gratuită.

Tot în pagina lor vei găsi și lista cu prețurile reparațiilor, în funcție de problemă cât și de marca pe care o deții. Poți de asemenea discuta cu ei și telefonic pentru toate detaliile pe care dorești să le afli.

Așadar, notificarea „Important display message” nu ar trebuie să te îngrijoreze și ce trebuie să știi este că ai dreptul de a-ți repara telefonul la orice service dorești.

Date de contact:

0747 620 217

contact@mobilefix.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.