Cafeaua aduce oamenii împreună și formează comunități! Prăjitoriile de cafea din Cluj Napoca și-au unit forțele în aceste zile și au anunțat că vor dona pachete de cafea pentru medicii care lucrează zi și noapte în spitale. 

„Noi și celelalte prăjitorii din Cluj-Napoca, împreună cu toți pasionații de cafea de specialitate suntem o comunitate. Cum voi vă susțineți prăjitoriile preferate de cafea în această perioadă, noi, prăjitorii locali, ne-am gândit să ducem mai departe susținerea către cei care au cea mai mare nevoie acum.

De la comunitate la comunitate, împreună cu Olivo Coffee RoastersHot Pipes Roastery și il Caffé donăm comunității medicale din Cluj cafea boabe proaspăt prăjită. Vă încurajăm și pe voi să-i susțineți pe cei din jurul vostru. Fie că e vorba de medici, bătrâni, vecini sau afaceri locale,diferența o facem #împreună!” este mesajul celor de la MERON.

„Am donat astăzi cafea boabe medicilor de la UPU. Este un gest mic pe care îl putem face, dar care sperăm să aducă puțină bucurie în viețile lor.” arată reprezentanții OLIVO.