În ce lenjerie de pat vă răsfățați în zilele de iarnă? Coneltex vă poate inspira

180

Lenjeria de pat joacă un rol crucial în ceea ce privește confortul din dormitor. Este de la sine înțeles, doar că unii dintre noi subestimează acest aspect. De vreme ce lenjeria de pat efectiv îmbracă fiecare element – pilota, pernele – mizăm în alegere mai mult pe partea estetică a lenjeriei de pat.

Parcurgeți rândurile ce urmează pentru a descoperi ce lenjerie de pat este potrivită pentru serile reci de iarnă și de ce o lenjerie de pat 6 piese ar trebui să fie un must-have pentru oricine.

Ce lenjerie de pat este ideală

Dacă de gusturi nu se vorbește, cum spune o vorbă din popor, aproape că spunem același lucru și despre cum definește fiecare confortul. Sunt persoane care transpiră mai mult în timpul nopții sau se încălzesc mai repede. Simt nevoia să se învelească cu o țesătură ușoară. Alții sunt mai friguroși din fire și preferă acele lenjerii groase, de tip cocolino.

Bumbacul și finetul rămân însă două dintre opțiunile mereu bune, indiferent de sezon. Bumbacul este țesătură naturală, ce lasă pielea să respire. Pot avea diverse densități și deci unele lenjerii din bumbac sunt mai groase sau mai subțiri și le veți potrivi preferințelor. Atenție, cu cât densitatea bumbacului este mai mică, lenjeria mai fi mai subțire și deci mai puțin rezistentă la uzură și spălări.

Cât despre finet, acest material este mai gros, are însă la bază bumbacul. Veți găsi ca fiind ideale lenjeriile de pat din finet. În plus, le veți găsi disponibile în magazine într-o diversitate de culori și printuri.

Lenjerii de pat de la Coneltex

Coneltex este producător autohton de textile. Regăsim în portofoliul acestuia o gamă largă de tipuri de textile, de la lenjerii de pat la pilote, perne. Acestea sunt imediat disponibile spre a fi livrate sau, de ce nu, chiar ridicate de la sediul firmei. Fabrica Coneltex este în Suceava.

Lenjeriile de pat de la coneltex.ro sunt de o calitate recunoscută. Pot fi realizate din damasc, ranforce, satin, șifon imprimat, printre altele. În funcție și de bugetul de care dispuneți, veți regăsi aici lenjeriile de pat care să vă fie pe plac. Predomină printurile florale, însă veți găsi deopotrivă și lenjerii de pat simple, colorate intens sau în culori pastel.

Set de lenjerie de 4 sau de 6 piese?

Alegeți corect lenjeria de pat, ca dimensiune și tip de piese incluse, și vă va răsplăti cu maxim de confort. Pentru cei care folosesc atât pernele de dimensiuni clasice, 70×70, cât și pe cele înguste de 50×50 pot fi alese seturile de 6 piese. Designul unitar, similar al acestor piese va crea un plus de impact în încăpere.

Nu putem spune că seturile de lenjerii de 4 piese sunt mai prejos. Însă sunt alegeri ale celor care folosesc de regulă un singur tip de pernă și au nevoie de lenjerii pentru patul de două persoane.

Întreținere – cat de des schimbăm și spălăm lenjeria de pat

Nu degeaba lenjeriile de pat din bumbac sunt preferate. Acest material rezistă eroic repetatelor spălări, uscări și folosiri. Din nou, calitatea lenjeriei are un cuvânt de spus. Culorile tind să se șteargă, ba chiar decolorarea face mai complicată misiunea de spălare. Veți prefera ca lenjeria în cauză sa fie spălată mereu separat de alte textile.

Producătorul indică de fiecare dată detalii legate de întreținere, temperatura optimă pentru spălare. La cele cu print, lenjeriile de pat colorate nu folosiți mai mult de 40 de grade. Desigur, asta poate că nu asigură o igienizare mai profundă, însă și călcatul poate fi de folos în acest sens.

Specialiștii spun că lenjeria de pat trebuie aerisită cât de des posibil și schimbată, de preferat și în mod ideal, săptămânal. Gândiți-vă că aceasta vă atinge pielea, intră în contact direct cu pielea, reține praf, mirosuri, piele moartă. Așadar schimbarea lenjeriei pe cât de des posibil este o necesitate.

Lenjeriile de pat, negreșit, contribuie la decorul interior al dormitorului. Așadar jucați-vă cu tonurile de culoare sau poate chiar aduceți o pată de culoare într-un decor elegant, dar simplu, sobru sau după caz. Lenjeriile de pat într-o diversitate cromatică veți găsi la coneltex.ro.

Contact:

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

0735 194 314

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.