Inchiriaza un cort pentru evenimentul tau special!

675

Dintre modelele de corturi evenimente pe care cei interesati au acum posibilitatea ca sa le inchirieze de la firmele de specialitate romanesti, corturile tip pagoda par a fi unele dintre cele mai solicitate. Este si firesc, deoarece acest tip de cort de petrecere este popular in intreaga lume, caracterizandu-se printr-o arhitectura speciala ce il face pretabil unei multitudini de utilizari la evenimentele organizate de persoanele fizice sau juridice.

In plus, aceste corturi Pagoda sunt extrem de rezistente la intemperii, de aceea reprezinta o varianta foarte buna atat pentru organizarea unei nunti tematice, a unei petreceri de firma sau particulare, a unei festivitati de decernare a unui premiu, al unui workshop sau conferinte inedite.

Mai mult decat alte modele de corturi party oferite spre inchiriere, corturile pagoda sunt concomitent elegante, functionale si memorabile.

O petrecere desfasurata intr-un asemenea tip de locatie speciala va ramane multa vreme in amintirea participantilor, care vor povesti cu entuziasm celor apropiati despre cat de bine s-au simtit intr-o incinta doar in aparenta fragila, amplasata in aer liber.

Asemenea corturi inchiriate au devenit prezente obisnuite atat in cazul organizarii de evenimente temporare, expozitii, piete volante, concerte muzicale, ca si pentru alte tipurile de activitati in aer liber unde este necesara si o incinta acoperita.

Mai mult decat atat, se pot utiliza corturile si pavilioanele inchiriate si pentru activitati de aparare civila si salvare, pentru spitale temporare, depozite si in alte situatii exceptionale, care necesita rapid un interior protejat de intemperii, usor de montat si demontat.

De la cel mai mic cort la cel mai mare, un cort ingenios amplasat intr-o gradina, pe o pajiste, ba chiar si pe o terasa ori pe malul unui lac, pot ca sa faca diferenta dintre o petrecere obisnuita si una cu adevarat de neuitat. Experienta, siguranta si seriozitate, iata ce ofera firmele cu notorietate care inchiriaza corturi pentru evenimente.

Un manager de proiect este gata oricand ca sa sara in sprijinul clientului, raspunzandu-i la toate intrebarile, propunandu-i cele mai bune variante pentru ca tipul de eveniment pe care doreste sa il organizeze la cort sa fie unul de nota 10. Instalarea se face de catre firma de inchirieri corturi, pentru ca lucrurile in ziua in care are loc marele eveniment sa se desfasoare usor si in conditii de maxim profesionalism.

Asadar, daca aveti de organizat un eveniment, nu ezitati sa inchiriati un cort. Este mai ieftin decat rezervarea unei locatii clasice si de mai mare efect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.