Inițiativa primarului Pivariu: Sterilizarea gratuită a câinilor în Florești – Campanie importantă pentru comunitate.

”Sunt bucuros să anunț că am demarat pe raza Floreștiului: a treia campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân care include înregistrare în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) și microciparea animalelor de companie”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Microciparea este obligatorie conform legii, iar finantarea acestor campanii de Primăria Florești face parte din angajamentul nostru de a promova o comunitate responsabilă și iubitoare de animale.

Aceste campanii pe care le susținem au menirea de a reduce intr-o maniera umana numarul câinilor comunitari si a proteja astfel populația Floreștiului de situații neplăcute.

Perioada campaniei:

Septembrie – Decembrie 2023

Programări:

10:00 – 16:00

Telefon:

0264-282 071

Locație:

Cabinet Sirius Animal Vet – Str. Cetății, Nr. 58

Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui.

”Să ne unim eforturile pentru a contribui la sănătatea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători!

Mulțumesc tuturor ONG-urilor din Florești și Cluj Napoca care pentru al treilea an consecutiv au făcut parteneriat cu Primăria Florești pentru a implementa aceaste campanii!”, a spus Pivariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.